• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Canlı anlatım: PSG - Inter Miami (FIFA Kulüpler Dünya Kupası)

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Canlı anlatım: PSG - Inter Miami (FIFA Kulüpler Dünya Kupası) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Canlı anlatım: PSG - Inter Miami (FIFA Kulüpler Dünya Kupası)
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2025 17:54FIFA Kulüpler Dünya Kupası son 16 turunda Lionel Messi'li Inter Miami ile son UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Paris Saint-Germain karşı karşıya geliyor. Müsabakayı Spor Arena'dan anbean takip edebilirsiniz.
Haberin Devamı2025 FIFA Kulüpler Dünya Kupası’nda son 16 turu heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Fransız devi Paris Saint-Germain ile MLS ekibi Inter Miami kozlarını paylaşıyor.11'LER BELLİ OLDUPSG: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Pacho, Nuno Mendes; Joao Neves, Vitinha, Fabian Ruiz; Doué, Kvaratskhelia, Barcola.Inter Miami: Ustari, Alba, Falcon, Allen, Weigandt, Segovia, Busquets, Redondo, Allende, Suarez, Messi.PSG - İNTER MİAMİ MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?FIFA Kulüpler Dünya Kupası son 16 turunda PSG ile Inter Miami arasındaki maç, 29 Haziran 2025 Pazar günü Türkiye saatiyle 19:00’da başlayacak. Maç, Atlanta’daki Mercedes-Benz Stadyumu’nda oynanacak ve dünya genelinde milyonlarca futbolsever tarafından takip edilecek. Türkiye’de bu dev karşılaşma, TRT 1 ve tabii platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak.
Haberle ilgili daha fazlası:#PSG - İnter Miami Hangi Kanalda#PSG İnter Miami Canlı#Fifa Kulüpler Dünya Kupası

6860e119e311d0f37f68a9dc.jpg

Geri
Üst Alt