• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

CANLI Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama | Hastane önünde dikkat çeken pankart

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan CANLI Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama | Hastane önünde dikkat çeken pankart başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı CANLI Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama | Hastane önünde dikkat çeken pankart
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
Süper Moderatör

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2025 09:55Sırrı Süreyya Önder'in kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastaneden yeni bir açıklama yapıldı. Sağlık durumunun dünkü ile aynı olduğu, hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz, Sırrı Süreyya Önder'in kaldığı hastanenin önündeki pankartları ekranlara getirdi.
Haberin DevamıDEM Parti Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, kalp rahatsızlığı nedeniyle İstanbul Şişli'de kaldırıldığı hastanede ameliyata alınmıştı. Önder'in yoğun bakımda tedavisi sürüyor.11:04 18 Nisan 2025HASTANE ÖNÜNE PANKARTLAR ASILDICNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz, Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumu ile ilgili son gelişmeleri anlatarak hastane önündeki pankartları ekranlara getirdi.Merve Tokaz, şunları anlattı: TBMM Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Önder'in tedavisi devam ediyor. Hem siyaset hem sanat dünyasından toplumun her kesiminden geçmiş olsun dilekleri devam ediyor. Önder'in sevenleri tarafından hastanenin hemen karşısına 'Diren Sırrı abi. Türkiye'nin sana ihtiyacı var' pankartı ile 'Diren ha baboş. Adıyaman halkı seninle' yazılı pankartı asıldı. 10:00 18 Nisan 2025HASTANEDEN YENİ AÇIKLAMATBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, kalp rahatsızlığı nedeniyle Şişli'de özel bir hastaneye kaldırılmış ve yaklaşık 12 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alınmıştı. Tedavisi yoğun bakımda devam eden Önder'in sağlık durumuyla ilgili hastaneden yeni bir açıklama yapıldı. Açıklamada, "Hastamız Sayın Sırrı Süreyya Önder'in Yoğun Bakım tedavi süreci devam etmektedir. Genel durumu aynı, yoğun bakım stabilitesini dünkü parametreler doğrultusunda benzer şekilde koruyor. İnfeksiyon ve inflamasyon açısından tedavilerimiz devam ediyor. Hastamız yüksek riskli olup hayati tehlikesi devam etmektedir" denildi.
10:00 18 Nisan 2025BAKAN MEMİŞOĞLU: BÜYÜK BİR DİRENÇ GÖSTERDİSağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Sırrı Süreyya Önder'i ziyaret etti. Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Bakan Memişoğlu, "TBMM Başkanvekilimiz sayın Sırrı Önder'i ziyaret ettik. Geçmiş olsun dileklerimizi ailesine ve kızına ilettim. Hocama ve bütün ekibine teşekkür ettim. İlk 112 çağrısından itibaren ben ve Sayın Cumhurbaşkanımızın bizzat takip ettiği Türkiye'mizin değeri bir insan. Allah şifasını versin. Allah yardımcısı olsun diyoruz. Bütün dualarımız onun için. Şimdiye kadar gerçekten büyük bir direnç gösterdi. Bu direnç bize ümit veriyor. Bütün ekip, bütün gücüyle, bütün bilgisiyle onun yardımında. Tabii yoğun bakımda uzun süre makinede bağlı, mücadele ediyor. Bütün Türkiye'den pozitif böyle bir insanın yeniden aramıza katılması için dua bekliyoruz. Biz sağlıkçılar olarak gerçekten bu çok büyük bir ameliyat. Bir cerrah olarak söylüyorum. Bunu yapan ekiplere teşekkür ediyorum. Özellikle dua ediyoruz. Burada hep birlikte onun iyileşip aramıza katılmasını bekliyoruz. Bütün camiasına, kendisine, ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 112'deki arkadaşlarımızdan, burada müdahale eden ekibe kadar herkese teşekkür ediyoruz. Hocalarımız zaten açıklıyor. Durumunda bir değişiklik yok. Bir değişiklik olduğunda hocalarımız bilgilendirecektir. Biz ziyaretimizi yaptık, duamızı ettik" dedi.
10:01 18 Nisan 2025DEM PARTİ'DEN AÇIKLAMADEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Önder’in sağlık durumu ile ilgili şu bilgileri aktardı:Türkiye’nin bütün halkları ve renkleri buraya geldi. Mevcut durumu takip ediyoruz. Hekimler kamuoyunu bilgilendiriyor. Hastane yönetiminin açıklamalarını esas alıyoruz. Sırrı Süreyya Önder dirençli bir insandır, birçok badireyi atlattı, bunu da atlatacağına inanıyorum. Türkiye halkları hep birlikte buradaydı. Barış mücadelesinden dolayı dayanıştılar. Her gün bir önceki günden daha ilerleme sağladığını belirtiyor hekimler. Tereddütte yer yok. Hepinize teşekkürlerimi iletiyorum.
10:01 18 Nisan 2025BAHÇELİ'DEN SIRRI SÜREYYA ÖNDER MESAJI: DAHA YAPACAK ÇOK ŞEYİMİZ VARMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sayın Sırrı Süreyya Önder’e acil şifalar diliyorum. Sırrı Bey, Allah’ın yardımı, doktorlarımızın desteği ve kendi direnciyle inşallah bu zor günleri atlatacaktır. Terörsüz Türkiye hedefinde inanıyorum ki daha yapacağımız pek çok şey vardır." ifadelerini kullandı.
09:00İŞÇİ, YAZAR, SİNEMACI: SIRRI SÜREYYA ÖNDER İstanbul’daki evinde geçirdiği ani kalp rahatsızlığı sonucu hastanede tedaviye alınan TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, yaşam mücadelesinde birçok farklı kesimden dua ve iyi niyetlerle destek alıyor. Son 10 yılda politikada kıvrak zekası ve nüktedan üslubuyla öne çıkan Önder, “yönetmen, senarist, yapımcı, oyuncu ve gazeteci” kimlikleriyle çok yönlü ve başarılı bir kariyerin sahibi. Gençlik yıllarında kamyonculuk dahil birçok zor meslekte ekmeğini kazanan Sırrı Süreyya Önder, devlet protokolüne girdiği ve ülke politikasına damga vurduğu siyasette demokrat kişiliği ve yapıcı tavrıyla muhaliflerinden bile saygı görüyor.Devamını oku > Canlı Anlatım ÖzetiHASTANE ÖNÜNE PANKARTLAR ASILDIHASTANEDEN YENİ AÇIKLAMABAKAN MEMİŞOĞLU: BÜYÜK BİR DİRENÇ GÖSTERDİDEM PARTİ'DEN AÇIKLAMABAHÇELİ'DEN SIRRI SÜREYYA ÖNDER MESAJI: DAHA YAPACAK ÇOK ŞEYİMİZ VARİŞÇİ, YAZAR, SİNEMACI: SIRRI SÜREYYA ÖNDER
Haberle ilgili daha fazlası:#Sırrı Süreyya Önder#İstanbul#Kalp Rahatsızlığı

68020801d9604d545b354dcc.jpg

68020801d9604d545b354dcd.jpg

6801f9d9a07fc4fab10e24c5.jpg

6801fa1fa07fc4fab10e24ca.jpg

6801f9d9a07fc4fab10e24c7.jpg

6801fa47a07fc4fab10e24cc.jpg

57bbf91967b0a930747c6900.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri