• Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Şarkı Sözü Cat Kapi Sozleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kezbaniye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şarkı Sözü Cat Kapi Sozleri

Kezbaniye

YASAKLI ÜYE
Takım
Galatasaray
Konu Sahibi

Kullanıcı Uzaklaştırması

Aktif Ceza
İhlal Sebebi
Sadece üyeler görüntüleyebilir.
Bitiş Tarihi
Kalıcı Uzaklaştırma
İşlem Yapan
Yönetim tarafından gizlenmiştir.
İçerik Güvenlik Nedeniyle Kısıtlandı
Ben vazgeçmemişken düşün, olmaz olmaz bitanem Düşün bizi ne olur, yalvarırım terketme Başkalarındaki o aşk, bizi mutlu eder mi Bizi ayırmaya yetermi, aşkımız böyle kolay biter mi Geceyi güneş siler, beni senin hasretin Tek başıma sanki mahşer yeriyim Yüreğimdeki her yer, bu evde seni bekler Hadi çat kapı gel sevineyim. Biraz kavga ederiz, belki biraz güleriz. Bir küser bir barışır kalbimiz. Seni nasıl özledi, yüreğim sanki deli. Kıskandığım için affet beni. Başka biri var dediler, inanmadım sevgilim Gözlerimle görmeden, senden nasıl vazgeçerim Sanki yıllar oldu gittin, bir gün bitti sevgilim Dört duvar üstüme yürür sensiz, sanki sen mutlu musun bensiz Geceyi güneş siler, beni senin hasretin Tek başıma sanki mahşer yeriyim Şu kalbimdeki her yer, bu evde seni bekler Hadi çat kapı gel sevineyim Biraz kavga ederiz, belki biraz güleriz Bir küser bir barışır kalbimiz Seni nasıl özledi, yüreğim deli sanki Kıskandığım için affet beni

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri