Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

ÇBK Mersin’e büyük destek

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
ÇBK Mersin’e büyük destek

Dir3ctorDir3ctor doğrulanmış üyedir.

Diamond Member
Elmas üye
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2024 14:52Kadınlar EuroLeague'de üst üste 2 kez Final Four'a yükselen ÇBK Mersin yeni bir sponsorluk anlaşmasına imza attı.
Haberin DevamıKadınlar Euroleague’de üst üste 2 kez Final Four oynayan ÇBK Mersin, Arbella Makarna ile sponsorluk anlaşması imzaladı.Servet Tazegül Spor Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Mersin Gençlik Spor İl Müdürü Göksün Öz ile birlikte, Arbella Makarna Yönetim Kurulu Üyesi Mert Hazar ve ÇBK Mersin Yönetim Kurulu Üyesi Soner Serttaş katıldı. Arbella Makarna’nın ÇBK Mersin Basketbol Takımı’nda forma göğüs sponsoru olacağı açıklandı.Arbella Makarna Yönetim Kurulu Üyesi Mert Hazar, “Arbella Makarna olarak her daim gerek amatör branşlarda gerekse profesyonel kadın sporcularımıza destek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Geçmiş yıllarda da aynı desteklerde bulunduk. İnşallah markamız Çukurova Basketbol Kulübü’ne güç verir. Bu sene şampiyonluğu ve Avrupa kupasını şehrimize getirmeye imkan tanır. Hepimize şimdiden başarılar diliyorum” sözlerini kaydetti.Haberin DevamıÇBK Mersin Yönetim Kurulu Üyesi Soner Serttaş da bu sezon hedeflerinin tüm kupaları müzelerine taşımak olduğunu ve bu yolda kendilerine destek olan Arbella Makarna’ya teşekkür ettiğini belirterek, “Bu destekler bizim gibi kulüpler için gerçekten çok önemli. Mersin adını basketbolla duyurmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:#ÇBK Mersin#Sponsorluk#BASKETBOL

673735ae145b3d9d0825d707.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri