• 🔊 Sponsor - Bu alana reklam verebilirsiniz. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ 📌
  • 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

CHP’den müfredata tepki ikrama teşekkür

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 40

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan CHP’den müfredata tepki ikrama teşekkür başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 40 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı CHP’den müfredata tepki ikrama teşekkür
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
CHP’liler yeni müfredat ve atanamayan öğretmenlerin durumuyla ilgili tepkilerini dile getirmek için Meclis’ten Milli Eğitim Bakanlığı’na yürüdü.
Haberin DevamıCHP Grup Başkanvekili Murat Emir, burada yaptığı açıklamada, “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli adı altında Türkiye’ye dayattıkları, kapalı kapılar ardında hazırladıkları ve kendi ideolojik saplantılarına hizmet edecek olan bu eğitim modelini reddettiğimizi ifade etmeye geldik” dedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş da bakanlığın tartışmaya açtığı yeni müfredatı çağdışı bir eğitim manifestosu olarak nitelendirirken, eğitimin yazboz tahtasına çevrildiğini savundu ve “AKP iktidarında eğitim niteliksizleştirildi, piyasalaştırıldı ve dinselleştirildi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve kadroları eğitim için bir beka sorunu haline gelmiştir” diye konuştu.BAKANLIKTAN SİMİT VE BÖREKCHP’liler, AK Parti iktidarlarında 9 bakanın ve 18 kez eğitim programının değiştiğini, eğitime bütçeden ayrılan payın ise düştüğüne dikkat çektiler. Bakanlık önüne Meclis’ten kol kola girerek gelen CHP’lileri karşılayan bakanlık görevlileri, açıklamaların ardından kurdukları stantta CHP’lilere simit, börek ve meyve suyu ikramında bulundu.Haberin DevamıMurat Emir, MEB personeline ikramlar için teşekkür ederek, “Sayın Bakanımıza selamlarımızı iletin” dedi.BAKAN TEKİN: AĞIRLAMAK İSTERDİM- Diyarbakır’da İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı’na katılan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, CHP’lilerin bakanlığa yürüyüşüyle il-gili şöyle dedi: “Dediğim gibi katkı veren herkese açığız, katkılarına. Vekillerimize biz orada çay ikram etmek istedik. Kendilerine böyle bir ikramımız olsun istedik. Keşke biz orada olsaydık. Geleceklerini bilseydik belki Diyarbakır’daki programımızı da başka bir güne ertelerdik. Ama şimdi medyadan öğrendim öyle bir şeyi. Kendilerine de ev sahipliği yapamadığımız için kusura bakmasınlar. Ama sadece böyle popülist mesajlar verip, protesto ediyoruz dili hiç hoş olmaz, raporları varsa raporlarını versinler, raporlarını değerlendirelim. Yoksa kendi tabanlarını vermek istedikleri siyasi mesajları verdiler. Teşekkür ediyoruz kendilerine.”Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#CHP#Milli Eğitim Bakanlığı#Atanamayan Öğretmenler

66356029fb317965b01c8c1f.jpg

5a72cbdd6d77454fb47e8499.jpg

66356023fb317965b01c8c1c.jpg

66356030fb317965b01c8c22.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/