• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

CHP’nin İmamoğlu dışında seçeneği yok

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan CHP’nin İmamoğlu dışında seçeneği yok başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı CHP’nin İmamoğlu dışında seçeneği yok
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
Süper Moderatör

İtibar:

Fatma AKSUfaksu@hurriyet.com.trOluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2025 07:00Dün gece İstanbul Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nde gerçekleşen mitingde CHP Lideri Özgür Özel, “Seçim sandığını getirene ve Ekrem Başkan çıkana kadar durmayacağız. CHP’nin A, B, C, Z planı da Ekrem İmamoğlu’dur. CHP’nin İmamoğlu dışında bir seçeneği yoktur” dedi.
Haberin DevamıÖzel mitingde özetle şunları söyledi:“Ekrem Başkan’ı türbede elini arkaya bağladı diye suçlayacak kadar saçmaladılar. İmamoğlu İnşaatı, balkonu küçültüp odayı büyütmüş diye suçluyorlar. Kafayı yemiş bunlar. Öyle bir noktadayız ki 1 kuruş yolsuzluk bulamayanlar Ekrem Başkan’a iftira atacak, Meşe, Çınar, Odun diye 3 odunu bulmuşlar. Kriminal tiplerden iftiracı yaratmışlar. Biz, Ümit Özdağ’ın da Selahattin Demirtaş’ın da Ekrem İmamoğlu’nun da özgürlüğünü savunuyoruz. Bize soruyorlar, ‘B planınız var mı? C planınız var mı?’ diye. CHP’nin A, B, C, Z planı da Ekrem İmamoğlu’dur.BAHÇELİ’YE ÇAĞRISayın Devlet Bahçeli bir açıklama yaptı, ‘İmamoğlu suçsuzsa beraat etsin, suçluysa ceza alsın’ dedi. Bugün Ekrem Başkan da bir değerlendirme yaptı, ‘Bu açıklamayı önemsiyorum’ dedi. Ben de CHP’nin genel başkanı olarak açıklamayı önemsiyorum ve ekliyorum, gizli tanık ifadeleriyle kimse tutuklanamaz. Bu hem AYM’nin hem de AİHM’in açık, net ve istikrarlı kararıdır. O zaman belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz, partilerin genel başkanları neden tutuklu? ‘Hakkında iddialar var’ diyorlar. O zaman ‘Hodri meydan’ diyoruz. Hiçbir korkumuz yok. Buradan Sayın Bahçeli’ye önce şunu hatırlatayım. Biz diyoruz ki, ‘Gelin 86 milyonun önünde soruları TRT’de sorun. Yargılamayı TRT’den canlı yapın.Haberin DevamıSayın Bahçeli’ye tarihi bir çağrıda bulunuyorum. 3T’ye var mısın Sayın Bahçeli? Terörsüz Türkiye’ye ben varım. Gel, sen de varsan 3T’de buluşalım, Türkiye’nin önünü açalım. Terörsüz Türkiye’ye evet. Tutuksuz yargılamaya evet. TRT’den canlı yayına evet. Var mısın Sayın Bahçeli? TERÖRSÜZ TÜRKİYE’YE EVETSayın Bahçeli, demiştin ki, ‘Özgür Özel terörsüz Türkiye’ye ne diyor?’ Ben terörsüz Türkiye’ye ‘evet’ diyorum. Sen de tutuksuz yargılanmaya, TRT’den canlı yayına ‘evet’ de yarın başka bir Türkiye başlasın.Bir kez daha savcılara sesleniyoruz, içeride terörist yok. İçeride her birisi birbirinden kıymetli, çoğu üniversite öğrencisi, suçsuz, günahsız, bu ülkeyi seven, bu ülkenin yarınları var. Biz o gençlerin arkasında duruyoruz, o gençleri hapishanede tutamazsınız. Bir kin uğruna bu gençlerin eğitimleri aksatılıyor. YÖK, üniversitelere yazı yazıyor. ‘Bu çocuklara işlem yapın’ diye.”
Haberle ilgili daha fazlası:#CHP#İmamoğlu#Özgür Özel

680028f501456f79bc5c533f.jpg

66c80f4b373f68e9a5cf3e3b.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri