• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Cihangir Ceyhan: Dilber’i başkası oynayamazdı

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Cihangir Ceyhan: Dilber’i başkası oynayamazdı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 93 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Cihangir Ceyhan: Dilber’i başkası oynayamazdı
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Cihangir Ceyhan, eski rol arkadaşı Hazar Ergüçlü’nün “İnci Taneleri” dizisindeki performansına övgüler yağdırdı: “Karakterle enerjisi çok tutmuş.”
Haberin DevamıHAZAR’IN HAVASI ÇOK HOŞ OLMUŞCihangir Ceyhan, Sibel Arna’nın “Ne Olursan Ol Rahat Ol” adlı YouTube programına konuk oldu. Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi “İnci Taneleri”nde rol alan Hazar Ergüçlü’den bahseden ünlü oyuncu şöyle konuştu:“Hazar Ergüçlü’yle daha önce ‘Alev Alev’ dizisinde birlikte rol aldık. Dilber rolünü Hazar olmasaydı başkası oynayamazdı. Hazar’ın havası çok hoş olmuş. Sert sahnelerden sonra, o pavyonda çalışan gergin kadının masum bir kız çocuğuna dönüşmesi çok hoş. Karakterle enerjisi çok tutmuş.”ADANA’YA HEYKELİMİ DİKERLERSE GÜZEL OLURAdanalı oyuncu, dikkat çekici bir açıklama da yaptı:Haberin Devamı“İnşallah bir gün Adana’daki Sanatçılar Parkı’na heykelim dikilir. Güzel olur. Tabii ki yurtdışındaki film festivallerinde ödül almak çok güzel ama benim için Adana Altın Koza Film Festivali’nde ödül almak daha kıymetli. Çok duygusal bir şey. Adana’da ödül almak mı, Cannes Film Festival’inde ödül almak mı? Adana’da almak daha kıymetli bizim için.”Sakalsız Burak Kut’a benziyorum

Sakallarını kesen Cihangir Ceyhan, “Fiziki görünüşümde küçük hamleler büyük farklar yaratabiliyor. Sakallı başka bir adam oluyorum, bıyıklı başka. Sakalları tamamen kesince Burak Kut’a benziyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Cihangir Ceyhan#Hazar Ergüçlü#İnci Taneleri

6646e2103f57feaf3eda1de8.jpg

Cihangir Ceyhan, eski rol arkadaşı Hazar Ergüçlü’nün “İnci Taneleri” dizisindeki performansına övgüler yağdırdı: “Karakterle enerjisi çok tutmuş.”
Haberin DevamıHAZAR’IN HAVASI ÇOK HOŞ OLMUŞCihangir Ceyhan, Sibel Arna’nın “Ne Olursan Ol Rahat Ol” adlı YouTube programına konuk oldu. Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi “İnci Taneleri”nde rol alan Hazar Ergüçlü’den bahseden ünlü oyuncu şöyle konuştu:“Hazar Ergüçlü’yle daha önce ‘Alev Alev’ dizisinde birlikte rol aldık. Dilber rolünü Hazar olmasaydı başkası oynayamazdı. Hazar’ın havası çok hoş olmuş. Sert sahnelerden sonra, o pavyonda çalışan gergin kadının masum bir kız çocuğuna dönüşmesi çok hoş. Karakterle enerjisi çok tutmuş.”ADANA’YA HEYKELİMİ DİKERLERSE GÜZEL OLURAdanalı oyuncu, dikkat çekici bir açıklama da yaptı:Haberin Devamı“İnşallah bir gün Adana’daki Sanatçılar Parkı’na heykelim dikilir. Güzel olur. Tabii ki yurtdışındaki film festivallerinde ödül almak çok güzel ama benim için Adana Altın Koza Film Festivali’nde ödül almak daha kıymetli. Çok duygusal bir şey. Adana’da ödül almak mı, Cannes Film Festival’inde ödül almak mı? Adana’da almak daha kıymetli bizim için.”Sakalsız Burak Kut’a benziyorum

Sakallarını kesen Cihangir Ceyhan, “Fiziki görünüşümde küçük hamleler büyük farklar yaratabiliyor. Sakallı başka bir adam oluyorum, bıyıklı başka. Sakalları tamamen kesince Burak Kut’a benziyorum” dedi.

6646e23d3f57feaf3eda1deb.jpg

6646e0d93f57feaf3eda1de1.jpg