Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Çok sayıda kişi iştahla yiyor! Üretilen işletmedeki görüntüler mide bulandırdı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok sayıda kişi iştahla yiyor! Üretilen işletmedeki görüntüler mide bulandırdı

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
İHAOluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2025 12:11Pek çok kişinin severek tükettiği sakatat yiyeceklerinin üretim merkezlerin bazen hijyen kurallarından çok uzak olabiliyor. Bunun son örneğine Adana'da rastlandı. Rruhsatsız olarak faaliyet gösteren bir işletmede 5 bin 140 kilogram paça, 100 kilogram işlenmek üzere hazırlanmış bağırsak ve 50 metre kurutulmuş bağırsak ele geçirildi. Ürünlere imha edilmek üzere el konurken, sorumlular hakkında idari yaptırım uygulandı.
Haberin DevamıAdana'da bağırsak ile paça (ayak) üretimi yapan işletmelere yönelik denetimlerde, ruhsatsız olarak sağlıksız koşullarda üretim yapan bir işletmede 5 bin 140 kilogram paça, 100 kilogram işlenmek üzere hazırlanan bağırsak ve 50 metre kurutulmuş bağırsak ele geçirildi.Ürünlere imha edilmek üzere ekipler tarafından el konurken, sorumlular hakkında idari yaptırım uygulandı.

Haberle ilgili daha fazlası:#Ruhsatsız İşletme#Adana#Sağlıksız Üretim

688b33007c4e2c8aafa6a4b3.jpg

688b333a7c4e2c8aafa6a4b8.jpg

688b333b7c4e2c8aafa6a4bc.jpg

688b333a7c4e2c8aafa6a4ba.jpg

688b333a7c4e2c8aafa6a4b6.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri