Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Çukurova Üniversitesi’nde e-Kayıt heyecanı başladı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çukurova Üniversitesi’nde e-Kayıt heyecanı başladı

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
Çukurova Üniversitesi’nde 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı e-kayıtları dün başladı. Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Çukurova Üniversitesi rektörlüğüne atanan Rektör Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş kayıt merkezine ilk gelen, Tıp Fakültesine yerleşmeye hak kazanan Fevziye Yıldız isimli öğrencinin kaydını yaptı.
Haberin DevamıYKS sonuçlarına göre kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler 19 – 21 Ağustos tarihleri arasında ‘Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’ başlığı altındaki ‘Üniversite E-Kayıt’ seçeneğinden e-Devlet şifresiyle kimlik doğrulaması yapıldıktan sonra gerçekleştirebilecek.

Liseden mezun olduğu halde E-Kayıt sisteminde mezun görünmeyenler, askerlikle ilgili sorunu olanlar, başka bir yükseköğretim kurumuna kayıtlı olanlar vb. zorunlu nedenlerle elektronik kaydı yapılamayan öğrenciler, kesin kayıt için gerekli belgeleri hazırlayarak; e-Devlet uygulamasından elektronik kayıt olamayan öğrenciler ise 19 Ağustos - 23 Ağustos 2024 tarihleri arasında, şahsen veya noterden vekâletname verecekleri kişiler aracılığıyla kayıtlarını yaptıracaklar.Haberin DevamıKayıt merkezini ziyaret eden Prof. Dr. Beriş, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonucuna göre bu yıl 9 bin 117 adayın Çukurova Üniversitesine kesin kayıt hakkı kazandığını bildirerek, tüm öğrencilere başarılar diledi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Çukurova Üniversitesi#Öğrenci#Rektör

66c30f0e4c44bfc53a20ee05.jpg

5b9f69cd18c7730244347c25.jpg

66c30f0f4c44bfc53a20ee07.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri