Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bolu'da... Gültekin ailesinin cenazesine katıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sedh

Elmas Üye
Konu Sahibi
İHAOluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2025 13:14Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Bolu'da yakınlarını kaybeden Gültekin ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Erdoğan, taziye ziyaretinin ardından cenaze namazına katıldı. Cenaze töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mehmet Bey benim milletvekili arkadaşım olarak parlamentoda görev ifa ettik. Ailecek dostluğumuz vardı. Tüm ailesine, milletimize sabırlar niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.
Haberin DevamıCumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bolu'ya yapacağı ziyareti İletişim Başkanı Fahrettin Altun duyurdu. Altun, sosyal medya hesabındaki paylaşımında şu ifadelere yer verdi:Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi bugün Bolu’ya bir ziyaret gerçekleştireceklerdir.Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Hanımefendi ziyaretleri kapsamında Kartalkaya’daki yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımızın cenaze namazlarına iştirak edeceklerdir.CENAZE TÖRENİNE KATILDICumhurbaşkanı Erdoğan ilk olarak Gültekin ailesinin evine taziyede bulundu. Erdoğan ziyaretin ardından Gültekin ailesinin cenaze namazına geçti.Haberin DevamıCenaze namazında konuşan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:Az önce hocamın da ifade ettiği inşallah hepsi haşr-u cem eylesin. Mehmet Bey benim milletvekili arkadaşım olarak parlamentoda görev ifa ettik. Ailecek dostluğumuz vardı.Tüm ailesine, milletimize sabırlar niyaz ediyorum. Rabbim sabrın sonu selamettir, zaferdir temennisiyle kendilerine fatihalarımızı gönderelim. Ruhları için fatiha, makamları cennet olsun inşallah.Gözden KaçmasınBolu Kartalkaya'daki facia sonrası yeni detaylar! 19 gün önce restorana verilen rapor ortaya çıktıHaberi görüntüleGözden KaçmasınBolu'daki yangın faciasında yürek yakan hikâyeler: Annesini arayıp helallik istemişHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Recep Tayyip Erdoğan#Bolu#Emine Erdoğan

6790d4d3d6359c724194590b.jpg

6790db72d6359c72419459bf.jpg

6790dc49d6359c72419459cd.jpg

6790d4d3d6359c7241945909.jpg

6790bfe33a55b92f69631e17.jpg

679084b96a2ddde9e5925079.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri