• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FIA Başkanı Ben Sulayem'i kabul etti

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde IF Editör - Buğra Eviner tarafından oluşturulan Cumhurbaşkanı Erdoğan, FIA Başkanı Ben Sulayem'i kabul etti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 60 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Cumhurbaşkanı Erdoğan, FIA Başkanı Ben Sulayem'i kabul etti
Konbuyu başlatan IF Editör - Buğra Eviner
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan IF Editör - Buğra Eviner

IF Editör - Buğra Eviner

IRCForumlari.Gen.Tr - Editörü
Editör

İtibar:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA) Başkanı Mohammed Ahmad Sultan Ben Sulayem'i kabul etti.
Haberin DevamıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Muğla'da Otomobil Federasyonu (FIA) Başkanı Mohammed Ahmad Sultan Ben Sulayem'i kabul etti.Gözden KaçmasınAK Parti Muğla mitingi... Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ı milli irade bayramı ilan edeceğizHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Cumhurbaşkanı Erdoğan#Mohammed Ahmad Sultan Ben Sulayem#FIA

65e4bcd30e7c4649e3df2c95.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA) Başkanı Mohammed Ahmad Sultan Ben Sulayem'i kabul etti.
Haberin DevamıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Muğla'da Otomobil Federasyonu (FIA) Başkanı Mohammed Ahmad Sultan Ben Sulayem'i kabul etti.Gözden KaçmasınAK Parti Muğla mitingi... Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ı milli irade bayramı ilan edeceğizHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Cumhurbaşkanı Erdoğan#Mohammed Ahmad Sultan Ben Sulayem#FIA

65e46a5e1f70a32918c82b23.jpg

Geri
Üst Alt