• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu İstanbul'da kullandı

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde IF Editör - Buğra Eviner tarafından oluşturulan Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu İstanbul'da kullandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 71 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu İstanbul'da kullandı
Konbuyu başlatan IF Editör - Buğra Eviner
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan IF Editör - Buğra Eviner

IF Editör - Buğra Eviner

IRCForumlari.Gen.Tr - Editörü
Editör

İtibar:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'nda oyunu kullandı.
Haberin DevamıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oyunu daha önceki senelerde de oy verdiği Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan eşlik etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan oy kullanma işlemi sonrası yaptığı ilk açıklamasında şu ifadeleri kullandı:"Yerel yönetimler seçimini icra ediyoruz. Gerçekten arka arkaya bu kadar kısa sürede iki seçim milletimizi yordu. Sizleri de yordu. Çok yoğun bir kampanya geçirdik. Bugün bu seçimleri icra etmek suretiyle yerel seçimlerde hayırlı bir netice çıkar diye düşünüyorum. Bu seçimler yeni bir dönemin başlangıcına vesile olacak. Bir yandan milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı bir yanda yerel seçimler bunların yeni yüzyılın başlangıcına vesile olmasını diliyorum. Tüm sandık kurulu mensubu arkadaşlara çok teşekkür ediyorum"Haberin Devamı
Ayrıntılar geliyor...
Haberle ilgili daha fazlası:#Seçim2024#Yerel Seçim#Recep Tayyip Erdoğan

660939557e5192a88f8a5601.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'nda oyunu kullandı.
Haberin DevamıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oyunu daha önceki senelerde de oy verdiği Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan eşlik etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan oy kullanma işlemi sonrası yaptığı ilk açıklamasında şu ifadeleri kullandı:"Yerel yönetimler seçimini icra ediyoruz. Gerçekten arka arkaya bu kadar kısa sürede iki seçim milletimizi yordu. Sizleri de yordu. Çok yoğun bir kampanya geçirdik. Bugün bu seçimleri icra etmek suretiyle yerel seçimlerde hayırlı bir netice çıkar diye düşünüyorum. Bu seçimler yeni bir dönemin başlangıcına vesile olacak. Bir yandan milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı bir yanda yerel seçimler bunların yeni yüzyılın başlangıcına vesile olmasını diliyorum. Tüm sandık kurulu mensubu arkadaşlara çok teşekkür ediyorum"Haberin Devamı
Ayrıntılar geliyor...
Haberle ilgili daha fazlası:#Seçim2024#Yerel Seçim#Recep Tayyip Erdoğan

66093a897e5192a88f8a5609.jpg

Geri
Üst Alt