• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs paylaşımı

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 24

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs paylaşımı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 24 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs paylaşımı
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
IFGT Süper Moderatör

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2025 21:31Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı. Erdoğan, "Yedi düvele karşı hayat, izzet ve haysiyet mücadelesi verdiğimiz İstiklal Harbi, bu milletin gençlerinin omuzlarında yükselmiştir." dedi.
Haberin DevamıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:Tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik ediyorum. 81 ilimizle birlikte yurt dışında ve gönül coğrafyamızda yaşayan her bir gencimize selamlarımı, sevgilerimi gönderiyorum.Yedi düvele karşı hayat, izzet ve haysiyet mücadelesi verdiğimiz İstiklal Harbi, bu milletin gençlerinin omuzlarında yükselmiştir.19 Mayıs’ta yakılan bağımsızlık ateşi Anadolu’nun dört bir yanına dalga dalga yayıldı. İstiklal aşkımız milletimizle birlikte gençlerin verdiği mücadelenin eseri olarak zaferle taçlandı.İstiklal ve istikbalimiz için, şanlı hilalin gökte şafaklar gibi dalgalanması için hayâsız akınlara karşı göğüslerini siper eden tüm şehitlerimize Rabb’imden rahmet niyaz ediyorum.Haberin Devamı“Yiğitler yurdunun bin nefesli göğsüne” canlarıyla, kanlarıyla hayat veren tüm gazilerimizi şükranla anıyorum.Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere kahraman ordumuzun tüm mensuplarını, Kurtuluş Savaşımızın bütün neferlerini saygıyla yâd ediyorum.Tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik ediyorum.

81 ilimizle birlikte yurt dışında ve gönül coğrafyamızda yaşayan her bir gencimize selamlarımı, sevgilerimi gönderiyorum.… pic.twitter.com/YB7rqKEa3D— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) May 19, 2025
Haberle ilgili daha fazlası:#Cumhurbaşkanı Erdoğan#19 Mayıs#19 Mayıs Atatürk’Ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı

682b78e67e6a57f4c453c5fc.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri
Üst Alt