Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Down Sendromu Farkındalık Günü' paylaşımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Down Sendromu Farkındalık Günü' paylaşımı

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
HABER MERKEZİOluşturulma Tarihi: Mart 21, 2025 14:02Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından mesaj yayımladı.
Haberin DevamıErdoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:Sahip oldukları farklılıklarıyla dünyamızı zenginleştiren özel gereksinimli yavrularımızı Down Sendromu Farkındalık Günü vesilesiyle gözlerinden öpüyor, sevgiyle selamlıyorum.

Kıymetli yavrularımızın fedakâr anne ve babalarına en kalbî muhabbetlerimi iletiyorum.Sahip oldukları farklılıklarıyla dünyamızı zenginleştiren özel gereksinimli yavrularımızı Down Sendromu Farkındalık Günü vesilesiyle gözlerinden öpüyor, sevgiyle selamlıyorum.

Kıymetli yavrularımızın fedakâr anne ve babalarına en kalbî muhabbetlerimi iletiyorum. pic.twitter.com/VqQTQGHOsE— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) March 21, 2025
Haberle ilgili daha fazlası:#Recep Tayyip Erdoğan#Down Sendromu Farkındalık Günü#Down Sendromu

67dd47506a4d5a3fe3f74cea.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri