Sedh
IFGT Süper Moderatör
- IFGT Puan
- 38
Konu Sahibi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2025 20:24Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yeni yasama yılı resepsiyonda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Trump'a F-35 uçakları için para verdiğimizi hatırlattım. Ne olacağını takip ediyoruz" dedi.
Haberin DevamıCumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'nin yeni yasama yılı resepsiyonunda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı görüşmeye değinerek, "ABD Başkanı Trump'a F-35 uçakları için para verdiğimizi hatırlattım. Ne olacağını takip ediyoruz." ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Erdoğan#Trump#F-35
Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri
Haberin DevamıCumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'nin yeni yasama yılı resepsiyonunda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı görüşmeye değinerek, "ABD Başkanı Trump'a F-35 uçakları için para verdiğimizi hatırlattım. Ne olacağını takip ediyoruz." ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Erdoğan#Trump#F-35

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri