Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan F-35 açıklaması: Trump'a hatırlattım, takip ediyoruz

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan F-35 açıklaması: Trump'a hatırlattım, takip ediyoruz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan F-35 açıklaması: Trump'a hatırlattım, takip ediyoruz
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
Konu Sahibi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2025 20:24Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yeni yasama yılı resepsiyonda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Trump'a F-35 uçakları için para verdiğimizi hatırlattım. Ne olacağını takip ediyoruz" dedi.
Haberin DevamıCumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'nin yeni yasama yılı resepsiyonunda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı görüşmeye değinerek, "ABD Başkanı Trump'a F-35 uçakları için para verdiğimizi hatırlattım. Ne olacağını takip ediyoruz." ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Erdoğan#Trump#F-35

68dd62df4525e3f33ca4dccb.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri