• Merhaba IFGENTR'ye Hoş geldin. Türkiye'nin güncel IRC forum sitesi
    IFGENTR sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun, aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • IFGT Sponsor: Yeni gelmedik, Geri geldik! Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • IFGT Sponsor: Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türk Devletleri İş Birliği Günü mesajı

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 16

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türk Devletleri İş Birliği Günü mesajı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türk Devletleri İş Birliği Günü mesajı
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
Konu Sahibi
HABER MERKEZİOluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2025 16:03Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri İş Birliği Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından mesaj yayımladı.
Haberin DevamıCumhurbaşkanı Erdoğan, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:Dilde, fikirde, işte birlik şiarımızın en önemli simgelerinden biri olan Türk Devletleri Teşkilatımızın kurulmasını sağlayan Nahçıvan Anlaşması’nın 16’ncı yıl dönümü ile ortak anma günümüz Türk Devletleri İş Birliği Günü’nü tebrik ediyorum.Kadim tarihî birikimimizle yükselen bu anlamlı günün birlik ve dayanışma ruhumuzu güçlendirmesine ve ülkelerimiz arasındaki ilişkilerin her alanda gelişimine katkı sağlamasını temenni ediyorum.Ortak geleceğimiz parlak, iş birliğimiz daim olsun.
Haberle ilgili daha fazlası:#Recep Tayyip Erdoğan#Türk Devletleri İş Birliği Günü#Nahçivan Anlaşması

68dfc9a5387d739e7e521af4.jpg

68dfc9ba387d739e7e521af6.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri