• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Denizde oluşan hortumlar görenleri şoke etti, o anlar kameraya anbean yansıdı

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 22

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Denizde oluşan hortumlar görenleri şoke etti, o anlar kameraya anbean yansıdı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 22 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Denizde oluşan hortumlar görenleri şoke etti, o anlar kameraya anbean yansıdı
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
Süper Moderatör

İtibar:

Ömer KARÇA- Erkan UYSAL/ANTALYA, (DHA)Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2025 12:48Akdeniz'de sahile yakın kısımlarda oluşan hortumlar görenleri şoke etti. Hortumlar kıyıya yaklaşmadan kaybolurken vatandaşların cep telefonu kameralarına böyle yansıdı.
Haberin DevamıAntalya'nın Manavgat ve Alanya ilçelerinin kesiştiği sahildeki denizde oluşan hortumlar, kıyıya yaklaşmadan kayboldu. Hortumlar, vatandaşların kamerasına yansıdı.Manavgat ilçesinin Kızılot Mahallesi sahili ile Alanya'nın Okurcalar Mahallesi sahilinin kesiştiği noktada, sabah saatlerinde yan yana 2 hortum oluştu.KIYIYA 3 KM MESAFEDE OLUŞTUKıyıdan yaklaşık 3 kilometre açıkta görülen hortumlar bir süre ilerledi. Kıyıya yaklaşmadan gözden kaybolan hortumlar hem Manavgat hem de Alanya ilçesinden görüldü. Hortum görüntülerini, vatandaşlar cep telefonuyla kayda alıp paylaştı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Deniz#Hortum#Akdeniz

68397eb96303d2d39dad5eb3.jpg

68397ec66303d2d39dad5eb5.jpg

68397ed36303d2d39dad5eb7.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri
Üst Alt