• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Depremzede çocuklara anlamlı ziyaret

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 114

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Depremzede çocuklara anlamlı ziyaret başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 114 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Depremzede çocuklara anlamlı ziyaret
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2024 07:33BURCU Kara, deprem felaketinin ikinci yılı yaklaşırken Kahramanmaraş’taki Kırmızı Çatı Çocuk ve Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti.
Haberin Devamı Depremzede çocuklarla duygusal anlar yaşayan ünlü oyuncu, “İlk günden beri gitmek istiyordum, ancak oğlum Can yeni doğduğundan dolayı ertelemek zorunda kaldım” dedi.Merkezdeki çocuklarla vakit geçirmenin kendisi için özel bir anlam taşıdığını belirten Kara, “Çocuklarla birlikte zaman geçirmek, onlarla sohbet etmek istedim. Zaten duygusal biriyim, onları görünce daha da etkilendim” diye konuştu. Depremzede çocukların yaşadıkları travmalara rağmen hayata sımsıkı sarılmalarının kendisini derinden etkilediğini söyleyen oyuncu, “O sıcacık gülümsemeleriyle hayata devam ediyorlar. Onları unutmayalım, unutturmayalım” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Burcu Kara#Kahramanmaraş#Hatay

671c713400693dcb1d7c2bc3.jpg

Geri
Üst Alt