Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Dışişlerinden Paksoy’a saldırıya kınama

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Dışişlerinden Paksoy’a saldırıya kınama

HeraHera doğrulanmış üyedir.

Diamond Member
Elmas üye
CNN Türk ve Hürriyet Washington Temsilcisi Yunus Paksoy, ABD’nin Pensilvanya eyaletinde, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen’in kaldığı örgüt merkezinin önünden televizyon yayını yaparken saldırıya uğradı.
Haberin DevamıCanlı yayında Yunus Paksoy bilgileri aktarırken bir kişi SUV tipi aracını üzerine sürdü. Paksoy’un tepki göstermesi üzerine arabayı üzerine süren kişi daha sonra kamerasına saldırdı. Sonrasında tekrar yayına bağlanan Paksoy nefes nefese olayı anlatarak, “Gözlüğüm ve telefonum uçtu, saldırıya uğradım. Gömleğim yırtıldı. Şu an aracıma girdim, polisi aradım, birazdan burada olacaklar, şikayetçi olacağım. Ne olursa olsun burada kimseye dokunma hakkınız yok” ifadelerini kullandı.HUKUK ÖNÜNDE HESAP VERİLECEKT.C. Dışişleri Bakanlığı da saldırıyla alakalı paylaşımda bulundu. Bakanlık paylaşımında, “CNN Türk TV kanalının Vaşington muhabiri Sayın Yunus Paksoy’un Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) hakkında yaptığı yayın sırasında uğradığı saldırıyı kınıyoruz. Bu saldırıyı gerçekleştiren ve azmettiren kişilerin hukuk önünde hesap vermeleri için ABD makamları nezdinde gerekli girişimler yapılmaktadır” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:#CNN Türk#ABD#Pensilvanya

665b94bf0432985bbf8ebd2f.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri