Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Diyarbakır'da oluşan hortum cep telefonu kamerasına yansıdı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Diyarbakır'da oluşan hortum cep telefonu kamerasına yansıdı

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesindeki deprem konutlarında çıkan hortum, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Haberin DevamıBağlar ilçesi kırsal Oğlaklı Mahallesi’nde yapımı süren deprem konutlarında, dün öğlen saatlerinde boş arazide hortum oluştu. O sırada konutlarda bulunan bir vatandaş, oluşan hortumu cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Çıkan hortumun herhangi bir zarara yol açmadan sona erdiği öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Diyarbakır#Hortum#Diyarbakır Haberleri

66b1d3358d678ec0c61e92ea.jpg

66b1d4128d678ec0c61e92fa.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri