Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Dünürünü silahla vurup öldürdü, cinayetin nedenini böyle anlattı: Aramızda araba alışverişi oldu; 500 bin lira borcu kaldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dünürünü silahla vurup öldürdü, cinayetin nedenini böyle anlattı: Aramızda araba alışverişi oldu; 500 bin lira borcu kaldı

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
Salih BÜYÜKSAMANCI/KONYA, (DHA)Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2024 12:48Konya'da borç meselesi nedeniyle dünürü Süleyman Kıyak'ı (40) tabancayla vurarak öldüren Muhammer Ş. (61) adliyeye sevk edildi. Muhammer Ş., ifadesinde, "Bana 500 bin lira borcu vardı. Borç konusunu konuşmak için aracımla aldım. Sonra tartışma çıktı, bana küfretti" dedi.
Haberin DevamıOlay, dün saat 14.00 sıralarında Adana-Karaman çevre yolunun 2'nci kilometresinde meydana geldi. Muhammer Ş., borç meselesi nedeniyle tartıştığı dünürü Süleyman Kıyak'a, tabancayla 2 el ateş edip göğsünden yaraladı. Yaralı Kıyak, ambulansla kaldırıldığı Konya Şehir Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Muhammer Ş. de Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından suç aleti tabancayla birlikte yakalandı.'BANA 500 BİN LİRA BORCU VARDI'Muhammer Ş., ifadesinde Süleyman Kıyak'ın oğlunun kayınpederi olduğunu belirterek, "Birkaç ay önce Süleyman Kıyak ile aramızda araba alışverişi oldu. Bana 500 bin lira borcu vardı. Borç konusunu konuşmak için aracımla aldım. Sonra tartışma çıktı. Bana küfretti. Olay nedeniyle pişmanım” dedi.Haberin DevamıMuammer Ş. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Cinayet#Konya#Konya Haberleri

676931b9fd3bc121d1d58f13.jpg

676931d9fd3bc121d1d58f1b.jpg

676931d9fd3bc121d1d58f19.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri