Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Eşi Engin Polat'ın tahliyesinden sonra Dilan Polat'tan yeni paylaşım

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Eşi Engin Polat'ın tahliyesinden sonra Dilan Polat'tan yeni paylaşım

SedhSedh doğrulanmış üyedir.

Diamond Member
Elmas üye
İSTANBUL, (DHA)OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 17, 2024 10:25Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından yaklaşık 10 ay tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılan Dilan Polat, eÅŸi Engin Polat'ın da tahliye edilmesinin ardından sosyal medyada hesabından takipçilerine teÅŸekkür etti. Polat paylaşımında, "Sizi çok seviyorum. İyi ki varsınız, çok teÅŸekkür ederim" dedi.
Haberin DevamıDilan Polat ve eÅŸi Engin Polat, 3 ayrı suçtan toplam 20'ÅŸer yıldan 40'ar yıla kadar hapisle cezalandırılmasının istendiÄŸi, toplam 28 sanığın yargılandığı davada yaklaşık 10 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye edildi. Dilan Polat, takipçilerinin kendisinden konuÅŸarak bir paylaşım yapmasını istemesi üzerine bir video paylaÅŸtı. Polat paylaşımında, "Sesimi çok duymak isteyenler olmuÅŸ. Çok teÅŸekkür ediyorum hepinize. Mesajlarınız için, binlerce mesajlar. Şöyle bir göz gezdireyim dedim. Ama, hani böyle bir anda da olmuyor. Sizi çok seviyorum. İyi ki varsınız, çok teÅŸekkür ederim" ifadelerini kullandı.ÂGözden KaçmasınPolatlar davasında ara karar açıklandı: Engin Polat ve 3 sanık tahliye edildiHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Dilan Polat#Engin Polat#Polatlar

66e92ed54c1697b6eceee7b7.jpg

66e92ee34c1697b6eceee7b9.jpg

66dab7ea4f063a9b8326a878.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri