- İsim
- Zadrich
- Memleket
- 21 DİYARBAKIR
- Takım
- Galatasaray
- Burç
- Kova
- Mesleği
- Makina Teknisyeni
İtibar:
Kod:
on *:text:*:#mirchelp,#helpsop:{
if $regex($1,/^[!.]tkm/Si) {
if regex($2,/^(Makas|Kagit|Taş)$/Si) {
var %:bot = $iif($r(1,5) > 3,taş,$iif($r(5,10) < 8,makas,kagit)), %:sen = $strip($2)
if %:bot == %:sen { msg # 4Botun seçimi:5 %:bot - 2Sen5 %:sen 3malesef aynıyız kanka :D }
elseif %:bot == Taş && %:sen == Makas { msg # 4Botun seçimi:5 %:bot - 2Sen5 %:sen 3malesef ben kazandım :)) }
elseif %:bot == Makas && %:sen == Kagit { msg # 4Botun seçimi:5 %:bot - 2Sen5 %:sen 3malesef ben kazandım :)) }
elseif %:bot == Kagit && %:sen == Taş { msg # 4Botun seçimi:5 %:bot - 2Sen5 %:sen 3malesef ben kazandım :)) }
elseif %:sen == Taş && %:bot == Makas { msg # 4Botun seçimi:5 %:bot - 2Sen5 %:sen 3sen kazandın makasımı kırdın kanka :/ }
elseif %:sen == Makas && %:bot == Kagit { msg # 4Botun seçimi:5 %:bot - 2Sen5 %:sen 3sen kazandın kestin kağıtımı :// }
elseif %:sen == Kagit && %:bot == Taş { msg # 4Botun seçimi:5 %:bot - 2Sen5 %:sen 3sen kazandın napcan not yazıp pencereyemi atıcan taşı :(( }
}
}
}
Amacı eglence taş kagıt makası bota karşı oynamanız için
-
Kurulum:
Scriptinizi açın klavyenizden ALT+R Tuşlarına basın acılan Editörünüz'den Remote kısmına bastıktan sonra Dosya kısmından Yeni buttonunu tıklıyarak yeni sayfa açın ve kodu içine atıp TAMAM deyin.
Keyifli kullanımlar.