Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Ekaterina Antropova’dan Eczacıbaşı taraftarlarına mesaj: 'Sabırsızlanıyorum!'

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Barbie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Ekaterina Antropova’dan Eczacıbaşı taraftarlarına mesaj: 'Sabırsızlanıyorum!'

Barbie

Moderasyon Member
Moderatör
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2026 12:29Gelecek sezon Eczacıbaşı forması giyecek olan Ekaterina Antropova, yeni takımı ve taraftarlarına mesaj gönderdi.
Haberin DevamıAntropova'nın açıklaması şu şekilde oldu:"Merhaba Eczacıbaşı. Gelecek sezon takımın bir parçası olacağım için çok mutluyum.Gözden KaçmasınErgin Ataman: 'Her şey adil olduğunda bunu başarabileceğimizi gösterdik!'Haberi görüntüleTaraftarlarımızın desteğini hissetmek için sabırsızlanıyorum. Tiger ailesinin bir parçası olmaktan dolayı çok heyecanlıyım.Haberlerimizi Google’da Takip EdinEn güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyinGörüşmek üzere!"
Haberle ilgili daha fazlası:#Eczacıbaşı#Ekaterina Antropova#Voleybol

6a2a7fe65a781208840b2e5c.jpg

Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2026 12:29Gelecek sezon Eczacıbaşı forması giyecek olan Ekaterina Antropova, yeni takımı ve taraftarlarına mesaj gönderdi.
Haberin DevamıAntropova'nın açıklaması şu şekilde oldu:"Merhaba Eczacıbaşı. Gelecek sezon takımın bir parçası olacağım için çok mutluyum.Gözden KaçmasınErgin Ataman: 'Her şey adil olduğunda bunu başarabileceğimizi gösterdik!'Haberi görüntüleTaraftarlarımızın desteğini hissetmek için sabırsızlanıyorum. Tiger ailesinin bir parçası olmaktan dolayı çok heyecanlıyım.Haberlerimizi Google’da Takip EdinEn güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyinGörüşmek üzere!"
Haberle ilgili daha fazlası:#Eczacıbaşı#Ekaterina Antropova#Voleybol

6a2a68955a781208840b2d61.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri