Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

‘Eksi sekiz’de zorlu eğitim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
‘Eksi sekiz’de zorlu eğitim

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2024 07:00‘Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) Temel Modül Eğitimi’, hava sıcaklığının eksi 8 dereceye kadar düştüğü Erzu-rum’da başarı ile tamamlandı.
Haberin DevamıPalandöken Dağı’nın eteklerindeki AFAD İl Müdürlüğü’nde eğitim gören gönüllü 30 sağlık personeli, zor şartlarda pratik saha deneyimi yaşadı.Gönüllü UMKE adaylarına; afet ortamında, stres al-tında çalışma, ekip olma ve farklı ekiplerle bir arada koordinasyonlu çalışma, temel ve ileri yaşam desteği, sıcak ve soğuk alanda enkaz altında çalışma, yaralı kurtarma, kampçılık eğitimleri verildi.Hava sıcaklığının geceleri sıfırın altında 8, gündüzleri sıfırın altında 3 dereceye düştüğü saatlerde ekipler, semaverden çay içerek ısındı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Ulusal Medikal Kurtarma#UMKE#AFAD

671c0cd7a70b031500d22721.jpg

671c0cdca70b031500d22724.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri