Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Emine Erdoğan, Pakistan'da Pak-Türk Maarif Uluslararası Okulları’nı ziyaret etti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sedh

Elmas üye
Konu Sahibi
PAKİSTAN, (DHA)Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2025 14:36Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, İslamabad’da Pak-Türk Maarif Uluslararası Okulları’nı ziyaret etti. Emine Erdoğan, "Burada eğitim gören kız çocuklarımızla bir araya gelmek, onların azmi ve öğrenme tutkusu ile ilham verici bir buluşmaya vesile oldu. Yalnızca akademik başarıya odaklanmayan merkezde, öğrencilerin spordan, sanata her alanda yeteneklerini geliştirebiliyor olmaları memnuniyet verici" dedi.
Haberin DevamıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, İslamabad’da Pak-Türk Maarif Uluslararası Okulları’nı ziyaret etti.Ziyareti sırasında öğrencilerle bir araya gelen Emine Erdoğan açıklamasında, "Eğitimle güçlenen her birey, daha yaşanabilir bir dünya için atılmış en kıymetli adımdır. İslamabad’da Pak-Türk Maarif Uluslararası Okulları’nı ziyaret ettim. Burada eğitim gören kız çocuklarımızla bir araya gelmek, onların azmi ve öğrenme tutkusu ile ilham verici bir buluşmaya vesile oldu. Yalnızca akademik başarıya odaklanmayan merkezde, öğrencilerin spordan, sanata her alanda yeteneklerini geliştirebiliyor olmaları memnuniyet verici. Geri dönüşüm malzemelerinden ürettikleri eserleri hayranlıkla inceledim. Bizi sevgi, muhabbet ve samimiyetle karşılayan dost ülke Pakistan’ın çocuklarına başarılar diliyor, Maarif Okulları’nın geleceğe yön veren vizyonunu destekleyen herkesi tebrik ediyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:#Emine Erdoğan#Pakistan#İslamabad

67add8a08270ce39ba6abaeb.jpg

67add9188270ce39ba6abaef.jpg

67add9198270ce39ba6abafc.jpg

67add9198270ce39ba6abaf5.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri