• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Emine Erdoğan'dan 'Türkiye Gastronomi Liseleri Projesi Tanıtım Programı' paylaşımı

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Emine Erdoğan'dan 'Türkiye Gastronomi Liseleri Projesi Tanıtım Programı' paylaşımı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 22 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Emine Erdoğan'dan 'Türkiye Gastronomi Liseleri Projesi Tanıtım Programı' paylaşımı
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
Süper Moderatör

İtibar:

AAOluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2025 10:23Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, dün katıldığı Türkiye Gastronomi Liseleri Projesi Tanıtım Programı'na ilişkin paylaşım yaptı.
Haberin DevamıEmine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Anadolu'nun kadim sofrası, şimdi gençlerin ellerinde dünyaya açılıyor. Gastronomi Liseleri ile dilerim mutfağımız, sadece damakta değil, kültürde, sanatta ve dünyada hak ettiği yeri bulur. Bu güzel başlangıç, ülkemizin sesi, sofraların ortak dili olsun." ifadelerini kullandı.Paylaşımda, Gastronomi Liseleri Projesi Tanıtım Programı'na ilişkin görüntülere de yer verildi. Anadolu’nun kadim sofrası, şimdi gençlerin ellerinde dünyaya açılıyor.

Gastronomi Liseleri ile dilerim mutfağımız, sadece damakta değil; kültürde, sanatta ve dünyada hak ettiği yeri bulur.

Bu güzel başlangıç, ülkemizin sesi, sofraların ortak dili olsun.

📍Gastronomi Liseleri… pic.twitter.com/f6TA9L6Ydp— Emine Erdoğan (@EmineErdogan) May 31, 2025
Haberle ilgili daha fazlası:#Emine Erdoğan#Türkiye Gastronomi Liseleri#Proje Tanıtımı

683aae2d1f20a2984e659ad6.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri
Üst Alt