• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Emma Meesseman: '3'üncü kez EuroLeague şampiyonu olmak kolay değil, ama biz hazırız'

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Basketbol kategorisinde just be you tarafından oluşturulan Emma Meesseman: '3'üncü kez EuroLeague şampiyonu olmak kolay değil, ama biz hazırız' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Basketbol
Konu Başlığı Emma Meesseman: '3'üncü kez EuroLeague şampiyonu olmak kolay değil, ama biz hazırız'
Konbuyu başlatan just be you
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan just be you

just be you

Altın Üye

İtibar:

DHAOluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2025 17:41Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın Belçikalı yıldızı Emma Meesseman, EuroLeague Women’da uzun bir aranın ardından yeniden parkeye çıkacak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti. Takım içindeki yüksek motivasyona dikkat çeken Meesseman, hedeflerinin bir kez daha Avrupa’nın zirvesine çıkmak olduğunu söyledi.
Haberin Devamı“Açıkçası bugün EuroLeague’de uzun bir sürenin ardından oynamayı iple çekiyoruz. En son maçımızı şubat ayında oynadık ve takımda gerçekten güzel bir hissiyat var. Kulüp adına büyük işler yapabileceğimize dair bir mücadele ve inanç taşıyoruz. Hedefimiz yeniden büyük başarılara imza atmak” diyen Meesseman, üç yıl üst üste şampiyon olmanın ne kadar zor olduğunun farkında olduklarını vurguladı.“Üç kez üst üste EuroLeague şampiyonu olmak çok zor bir şey. Arkamızda hedef tahtası var; bütün takımlar bizim için hazırlanıyor. Oynayacağımız tüm maçlar hem taktiksel, hem de fiziksel olarak çok sert geçecek ve biz bunun bilincindeyiz. Bu yüzden birbirimize güvenmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.'TAKIM NEYE İHTİYAÇ DUYUYORSA, ONU YAPMAYA HAZIRIM'Bireysel başarıdan çok takım oyununa odaklandığını dile getiren başarılı oyuncu, “Bireysel olarak başaramazsınız, ben bunun farkındayım. Önemli olan takım olarak nasıl oynadığımız. Eğer bana saha içinde çok dikkat ediliyorsa biliyorum ki bir takım arkadaşım boştadır ve şut kullanabilir. Ben de bunlara odaklanıyorum. Takımın neye ihtiyacı varsa, onu yapmaya hazırım” dedi.Haberin DevamıSezon boyunca asıl hedefin bu dönemler olduğunun altını çizen Meesseman, “Tüm sezon boyunca bu dönem için çalışıyorsunuz. Play-off’larda en iyi versiyonunuzla sahada olmak zorundasınız. Türkiye Ligi’nde de zorlu bir final serisi bizi bekliyor ama önceliğimiz EuroLeague. Oraya odaklanmalı ve başarıyla geçmeliyiz. Sonrasında final serisinin farklı geçeceğini biliyoruz” sözleriyle sözlerini tamamladı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe Opet#Emma Meesseman#Euroleague

67f3e424f44eecccc99ff37c.jpg