• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Emre Altuğ: Bana bozulan arkadaşlarım oluyor

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 103

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Emre Altuğ: Bana bozulan arkadaşlarım oluyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 103 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Emre Altuğ: Bana bozulan arkadaşlarım oluyor
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Sayit DURMAZOluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2024 14:57Emre Altuğ önceki gün oğulları Uzay ve Kuzey’le birlikte Akmerkez’deydi.
Haberin DevamıŞarkıcılık ve oyunculuk kariyerini bir arada yürüten sanatçı, yoğun iş hayatı nedeniyle sosyal hayatında zorluk çektiğini söyledi:

“İkisi yoğun olunca sosyal hayat ciddi sekteye uğruyor. Bana bozulan arkadaşlarım oluyor. Davetlerine katılamıyorum, küsüyorlar.”Altuğ, sorular üzerine rol aldığı diziyi çocuklarının izlemediğini de açıkladı:“Müziği biliyorlar, diziyi takip etmiyorlar. Bir ara benim öldüğüm sahne Uzay’ın dikkatini çekmişti. Nasıl çektiğimizi anlattım, oyun olduğunu biliyor zaten.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Emre Altuğ#Uzay Altuğ#Kuzey Altuğ

672a07e2796a2b91756fc27b.jpg

Sayit DURMAZOluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2024 14:57Emre Altuğ önceki gün oğulları Uzay ve Kuzey’le birlikte Akmerkez’deydi.
Haberin DevamıŞarkıcılık ve oyunculuk kariyerini bir arada yürüten sanatçı, yoğun iş hayatı nedeniyle sosyal hayatında zorluk çektiğini söyledi:

“İkisi yoğun olunca sosyal hayat ciddi sekteye uğruyor. Bana bozulan arkadaşlarım oluyor. Davetlerine katılamıyorum, küsüyorlar.”Altuğ, sorular üzerine rol aldığı diziyi çocuklarının izlemediğini de açıkladı:“Müziği biliyorlar, diziyi takip etmiyorlar. Bir ara benim öldüğüm sahne Uzay’ın dikkatini çekmişti. Nasıl çektiğimizi anlattım, oyun olduğunu biliyor zaten.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Emre Altuğ#Uzay Altuğ#Kuzey Altuğ

672a0837796a2b91756fc27e.jpg

Geri
Üst Alt