IFGT Tanıtım En Şık Tabela – Kılavuza Sadık Üretim

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Web Site Tanımı kategorisinde dnzcelik tarafından oluşturulan En Şık Tabela – Kılavuza Sadık Üretim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Web Site Tanımı
Konu Başlığı En Şık Tabela – Kılavuza Sadık Üretim
Konbuyu başlatan dnzcelik
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dnzcelik

dnzcelik

IFGT Üyesi
IFGT Puan
1
Site Adı: Kurumsal renk, tipografi ve malzeme standartlarına uygun tabela–totem projeleri
Site Adresi: En Åık Tabela İstanbul | Tabela Tasarım & İmalat

Kurumsal renk ve malzeme kılavuzlarına sadık kalırız. En Şık Tabela Reklam; ışıklı–ışıksız tabela, kutu harf, totem ve çatı reklamında renk profilleri, yüzey dokuları ve tipografi standartlarını titizlikle uygular.

Marka kılavuzu, sahadaki bütünlüğün teminatıdır. En Şık Tabela Reklam, kurumsal renk kodları, tipografi ve malzeme standartlarını işin başında projeye entegre eder. Işıklı tabelalarda LED renk sıcaklığı ve difüzör seçimiyle gece doğru renk algısı sağlanır. Işıksız tabelalarda baskı profilleri ve mat yüzeylerle gündüz ton kaymaları önlenir.

Kutu harflerde malzeme kalınlığı, kenar finişleri ve ışık geçirgenliği kılavuzla uyumlu belirlenir. Totem tabelalarda panel malzemesi ve taşıyıcı sistemi marka standardına göre seçilir. Çatı reklamlarında siluet etkisi ve aydınlatma yoğunluğu, kılavuzdaki sınırlar dahilinde planlanır.

Her aşama çizim onayı ve numunelerle doğrulanır; üretim ve montaj süreçleri fotoğraf–ölçüm raporlarıyla belgelenir. Teslimde bakım–temizlik kılavuzu ve garanti şartları paylaşılır. En Şık Tabela Reklam, marka standartlarını sahada bozmadan, yüksek kaliteyle uygular.