Eray Yazgan kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, Eray Yazgan'ın kariyeri ve biyografi bilgileri

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Eray Yazgan kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, Eray Yazgan'ın kariyeri ve biyografi bilgileri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 228 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Eray Yazgan kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, Eray Yazgan'ın kariyeri ve biyografi bilgileri
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2024 16:08Eray Yazgan kimdir sorusu, hayatı ve biyografisi hakkında bilgi edinmek isteyen pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Galatasaray Lisesi mezunu olan Yazgan, İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü'nde eğitim almış ve kariyerine reklam sektöründe başlamıştır. Şu anda SAS Tanıtım ve Medya Hizmetleri A.Ş.'nin kurucusu ve sahibi olarak profesyonel hayatına devam etmektedir. Peki, Eray Yazgan kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, o isim hakkında detaylı biyografi bilgileri.
Haberin DevamıEray Yazgan, reklamcılık alanında önemli bir kariyere sahip olup, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Genel Sekreterliği görevini yürütmektedir. Eğitim hayatını Galatasaray Lisesi ve İstanbul Üniversitesi'nde tamamlayan Yazgan, iş hayatında özellikle açıkhava reklamcılığı alanında uzmanlaşmıştır. Peki, Eray Yazgan kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, o isim hakkında detaylı biyografi bilgileri.ERAY YAZGAN KİMDİR?20 Kasım 1975 tarihinde İstanbul'da doğan Eray Yazgan, Galatasaray Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde lisans eğitimini tamamlamıştır. Çalışma hayatına lise yıllarında başlayan Yazgan, reklamcılık sektöründe uzmanlaşarak kariyerinde önemli adımlar atmıştır.ERAY YAZGAN KARİYERİYazgan, 2000 yılında Kamera Reklam'da açıkhava reklamcılığı alanında başladığı kariyerine, News Outdoor ve Ströer Kentvizyon gibi firmalarda yönetici olarak devam etmiştir. Şu anda SAS Tanıtım ve Medya Hizmetleri A.Ş. ve Punica Medya ve Sportif Hizmetler AŞ'nin kurucusu ve sahibi olarak profesyonel hayatına devam etmektedir.
Haberle ilgili daha fazlası:#Eray Yazgan#Eray Yazgan Nereli#Eray Yazgan Ne İş Yapıyor

66d072b52612026190be63e0.jpg