• 🔊 Sponsor - Bu alana reklam verebilirsiniz. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ 📌
  • 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Erden Timur'dan Mauro Icardi cevabı! Galatasaray'dan ayrılacak mı? 'Geçen sene de teklif gelmişti ama...'

• Konbuyu başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 81

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Erden Timur'dan Mauro Icardi cevabı! Galatasaray'dan ayrılacak mı? 'Geçen sene de teklif gelmişti ama...' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 81 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Erden Timur'dan Mauro Icardi cevabı! Galatasaray'dan ayrılacak mı? 'Geçen sene de teklif gelmişti ama...'
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Galatasaray'daki Sportif A.Ş. Başkan Vekili görevinden ayrıldığını açıklayan Erden Timur, Mauro Icardi için gelen soruya cevap verdi.
Haberin DevamıGalatasaray'da Sportif A.Ş. Başkan Vekili görevini 2 sezonun ardından bıraktığını duyuran Erden Timur, basın toplantısında dikkat çeken açıklamalarda bulundu."ICARDI'NİN AYRILACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM""Sizden sonra Icardi'nin de gideceği yazıldı İtalyan basınında, ne düşünüyorsunuz?" sorusunu yanıtlayan Timur, "Icardi gelirken 40 milyonluk teklife karşı geldi. '1 sene böyle bir şey yaşadın, bunu devam ettir. Nasılsa gelir böyle bir teklif' dedim. Mauro çok özel bir insan. Onunla hiçbir şey konuşmadım ama o senin hissiyatını, duygusunu anlar. Sahiplenmeyi gerçekten onda yaşadım. Kalbinin göstergesiydi bu. Ben ayrılık olacağını düşünmüyorum. Rakamsal durumu bilmiyorum geçen sene de kararı büyük bir özveriyle verdi." dedi.Gözden KaçmasınSon dakika: Erden Timur, Galatasaray'daki görevinden ayrıldığını açıkladı! Sarı - kırmızılılarda bir dönem sona erdi...Haberi GörüntüleSözlerine devam eden Erden Timur, "Oyuncularla şampiyonluk sonrası konuştum. Ben ne yapılması gerekiyorsa zaten Galatasaray için yapmaya devam edeceğim! Futbolculara da bunu söyledim." şeklinde konuştu.Haberin DevamıGalatasaray'ın iç siyaseti hakkında da konuşan Timur, "Erden'i seviyoruz, arkasındayız. Mauro'dan başka bu konuda öyle bir şey falan yok. Herkes işin civası." ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:#GALATASARAY#Erden Timur#Mauro Icardi

665ec9cef67e4b55220534a4.jpg