Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Erdoğan'dan Astronot Tuva Cihangir Atasever'e: Son olmayacaksın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Erdoğan'dan Astronot Tuva Cihangir Atasever'e: Son olmayacaksın

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Astronot Tuva Cihangir Atasever ile canlı bağlantıda konuştu. Erdoğan, "Sen uzaya giden ikinci Türk astronotsun. İkincisin ancak son değilsin." dedi.
Haberin DevamıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 8 Haziran'da uzaya gitmesi planlanan Türkiye'nin ikinci astronotu Tuva Atasever ile canlı bağlantıda konuştu.Atasever'e hayırlı yolculuklar dileyen Erdoğan'ın mesajları şöyle:Belli hazırlıkları gerçekleştirdiniz. bu görevle genç nesillerin bilime olan ilgisini artıracaksınız. bu görevle birlikte gençlerimizin uzaya merağını giderecek adımları atacaksın. Sen ikinci astronumuz olacaksın ama son olmayacaksın. Senin şimdi üçüncü astronotun altyapısını hazırlayacak, ben buna inanıyorum. Ben şimdiden yolun açık olsun diyorumBir tarafta Türkiye bayrağı, diğer tarafta annen Azeri olduğundan Azerbaycan bayrağı, her iki kardeşin de temsilini gerçekleştirmiş olacaksın.
İnşallah iki devlet, tek millet şuuruyla bu yolculuğu gerçekleştireceğiz.
Haberle ilgili daha fazlası:#Cumhurbaşkanı Erdoğan#Tuva Cihangir Atasever#Uzay

66631f635a540ded67732d08.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri