• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Ergin Ataman: 'Böyle bir şey görmedim!'

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Basketbol kategorisinde just be you tarafından oluşturulan Ergin Ataman: 'Böyle bir şey görmedim!' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Basketbol
Konu Başlığı Ergin Ataman: 'Böyle bir şey görmedim!'
Konbuyu başlatan just be you
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan just be you

just be you

Altın Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2025 00:16THY EuroLeague Play-Off turunda Anadolu Efes'i seride toplam 3-2 mağlup ederek adını Final-Four'a yazdıran Panathinaikos'ta koç Ergin Ataman açıklamalarda bulundu.
Haberin DevamıPanathinaikos Koçu Ergin Ataman, THY EuroLeague Play-Off turunda Anadolu Efes'i saf dışı bırakarak adını Final-Four'a yazdırmasının ardından açıklamalarda bulundu.İşte Ergin Ataman'ın açıklamaları;"CEDİ MÜTHİŞ MAÇ OYNADI""Öncelikle Anadolu Efes'i tebrik ederim, takımı ve oyuncuları. Bize çok fazla problem yaşattılar. Tüm seri boyunca vazgeçmediler. 23 sayı öne geçtik ama geri döndüler. İyi bir basketbol ortaya koyamadık ama Cedi Osman müthiş bir maç oynadı. Sezonun en iyi performansını gösterdi.""İyi savunma yaptık Larkin'e karşı Grant ile, Gabriel savunmada kritikti. Zayıf taraflara baskıyı ihmal etmedi.""BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM""Final Four için şimdi zamanımız olacak. Tüm seyircilerimize teşekkürler. Zor zamanlarda, maçın içindeki sıkıntılı anlarda yardımcı oldular. Antrenmanımızı izlemeye 12-13 bin kişi geldi, böyle bir şey görmemiştim. İstanbul'a giderken bize güven verdi. Orada kazanıp avantajımızı koruduk ve bu sayede evimizde oynayıp kazandık."Haberin Devamı"2 MAÇ VE ÜNVAN VAR""2 maç ve ünvan var, şampiyonluk var. En iyisini ortaya koyacağız. 3 harika takımla mücadele edeceğiz orada. 1-2 gün stresten uzak kalmak istiyorum. Takıma da izin vereceğim.""Seyircimiz için mutluyum. Çok fazla taraftarımız Final Four bileti aldı. Harcadıkları paranın boşa gitmemesini sağladık."
Haberle ilgili daha fazlası:#Euroleague#Panathinaikos#Ergin Ataman

681a7c0cf9612a0a8525a2b1.jpg