• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Ergin Ataman iddialı: Carlo Ancelotti'den daha iyi bir hocayım!

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Basketbol kategorisinde just be you tarafından oluşturulan Ergin Ataman iddialı: Carlo Ancelotti'den daha iyi bir hocayım! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 62 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Basketbol
Konu Başlığı Ergin Ataman iddialı: Carlo Ancelotti'den daha iyi bir hocayım!
Konbuyu başlatan just be you
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan just be you

just be you

Altın Üye

İtibar:

Ataman, ünlü teknik adamla kıyaslanmasını değerlendirdi. Panathinaikos’un 13 yıllık EuroLeague şampiyonluğu hasretine son veren Ergin Ataman, “Ancelotti’den daha iyi bir hocayım” dedi.
Haberin DevamıTHY Euroleague’de Panathinaikos’la şampiyonluk yaşayan ve kariyerinde üçüncü kez Avrupa’nın 1 numaralı kupasında zirveye çıkan Ergin Ataman bir İtalyan TV’sinin konuğu oldu ve çarpıcı açıklamalar yaptı."ANCELOTTI'DEN DAHA İYİYİM"Aynı zamanda A Milli Basketbol Takımımızın da koçu olan Ataman basketbolun Carlo Ancelotti’si gibi olduğu yorumlarıyla ilgili olarak “Ben Ancelotti’den daha iyiyim” ifadelerini kullandı.Gözden KaçmasınBurak Elmas'tan Okan Buruk açıklaması: Yerinde gözleri var! Erden Timur'a itibar suikastı yapıldıHaberi görüntüleATiNA’DA SAYGI GÖRDÜMAtaman, “Atina’ya geldiğim ilk günden itibaren bana çok saygı duyulduğunu gördüm. Çalıştırdığım tüm takımlar tarihi başarılar elde etti ve sıra Panathinaikos’taydı” dedi. Başarılı teknik adam transferlerle ilgili soruya ise, “Şu anda sadece Yunanistan finallerini düşünüyorum” diye yanıt verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Ergin Ataman#Panathinaikos#Euroleague

665f9323532a61a4459c7c65.jpg

Ataman, ünlü teknik adamla kıyaslanmasını değerlendirdi. Panathinaikos’un 13 yıllık EuroLeague şampiyonluğu hasretine son veren Ergin Ataman, “Ancelotti’den daha iyi bir hocayım” dedi.
Haberin DevamıTHY Euroleague’de Panathinaikos’la şampiyonluk yaşayan ve kariyerinde üçüncü kez Avrupa’nın 1 numaralı kupasında zirveye çıkan Ergin Ataman bir İtalyan TV’sinin konuğu oldu ve çarpıcı açıklamalar yaptı."ANCELOTTI'DEN DAHA İYİYİM"Aynı zamanda A Milli Basketbol Takımımızın da koçu olan Ataman basketbolun Carlo Ancelotti’si gibi olduğu yorumlarıyla ilgili olarak “Ben Ancelotti’den daha iyiyim” ifadelerini kullandı.Gözden KaçmasınBurak Elmas'tan Okan Buruk açıklaması: Yerinde gözleri var! Erden Timur'a itibar suikastı yapıldıHaberi görüntüleATiNA’DA SAYGI GÖRDÜMAtaman, “Atina’ya geldiğim ilk günden itibaren bana çok saygı duyulduğunu gördüm. Çalıştırdığım tüm takımlar tarihi başarılar elde etti ve sıra Panathinaikos’taydı” dedi. Başarılı teknik adam transferlerle ilgili soruya ise, “Şu anda sadece Yunanistan finallerini düşünüyorum” diye yanıt verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Ergin Ataman#Panathinaikos#Euroleague

665f41736617daa9db44d16d.jpg