• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Esenyurt’ta iş yerine 'Can Dalton' saldırısı kamerada: 'Sana 10 milyon ceza kestim'

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 167

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Esenyurt’ta iş yerine 'Can Dalton' saldırısı kamerada: 'Sana 10 milyon ceza kestim' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 167 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Esenyurt’ta iş yerine 'Can Dalton' saldırısı kamerada: 'Sana 10 milyon ceza kestim'
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
IFGT Süper Moderatör

İtibar:

İstanbul Esenyurt’ta gece saatlerinde bir iş yerine silahlı saldırı düzenlendi. İş yeri sahibi, kendisini arayan kişinin 'Sana 10 milyon ceza kestim. Ben Can Dalton' dediğini söyledi. Polis ekipleri, işyeri sahibi Zorlu’nun da verdiği bilgileri değerlendirerek şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Haberin DevamıOlay, gece saat 00.30’da Esenyurt İlçesi Doğan Araslı Bulvarı üzerinde meydana geldi. Motosiklet kasklı saldırgan iş yerine kurşun yağdırdı. Saldırgan iş yerinin içerisini de kontrol etti. Saldırgan olay yerinden uzaklaşırken diğer saldırgan ateş etmeye devam etti. İş yerine 8 mermi isabet ederken, olay da yaralanan olmadı. Saldırganlar daha sonra olay yerinden kaçtı.İhbar üzerine olay yerine gelen polis iş yeri ve çevresinde inceleme yaptı. İş yeri sahibi Onur Zorlu’nun polise verdiği ilk ifadesinde bir kişinin arayarak 'Sana 10 milyon ceza kestim. Ben Can Dalton’ dediğini söylediği öğrenildi.Haberin DevamıÖte yandan saldırı anı bir işyerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde işyerine ateş edilmeye başlandıktan sonra bir şüphelinin işyerinin önüne geldiği burada etrafı kontrol ettikten sonra koşarak uzaklaştığı daha sonra yeniden işyerine doğru ateş edildiği anlar yer aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:#İstanbul#Esenyurt#Saldırı

6613ef76b84122d2b91dd050.jpg

6613ef74b84122d2b91dd04e.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Geri
Üst Alt