Eşini ve bacanağını öldürmüştü: Cinayeti duyduğu bu sözden sonra işlemiş! | Vahşetin ardından çorbacıya gitmiş

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Eşini ve bacanağını öldürmüştü: Cinayeti duyduğu bu sözden sonra işlemiş! | Vahşetin ardından çorbacıya gitmiş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Eşini ve bacanağını öldürmüştü: Cinayeti duyduğu bu sözden sonra işlemiş! | Vahşetin ardından çorbacıya gitmiş
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
Mahir ALAN-Mustafa ÖNDOĞAN/ADIYAMAN, (DHA)Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2025 10:12Adıyaman'ın Besni ilçesinde eşi Selvi Sarı (47) ile bacanağı Muharrem Arslan'ı (55) tabancayla vurarak öldüren Ahmet Sarı'nın (54) ifadesi ortaya çıktı. Ahmet Sarı, evin tadilatını yaparken eşinden yardım istediğini, ancak onun işe gittiğini bu nedenle de tartışma yaşandığını söyledi. Tartışma sırasında eve gelen bacanağının yanında eşinin kendisine 'sen benim kocam değilsin, namussuzsun''' dediğini söyleyen Sarı, bacanağı Arslan ile eşine kaç el ateş ettiğini hatırlamadığını belirtti. Sarı, çifte cinayetin ardından kaçtığı Gölbaşı ilçesinde çorba içmeye gittiğini ifade etti.
Haberin DevamıOlay, 10 Aralık'ta akşam saatlerinde Aşağı Sarhan Mahallesi'nde meydana geldi. Boyacılık yapan Ahmet Sarı ile eşi Selvi Sarı ve bacanağı Muharrem Arslan arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ahmet Sarı, tabancayla eşi ve bacanağına ateş ederek kaçtı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, eve girdiğinde Selvi Sarı ve Muharrem Arslan'ın yerde kanlar içindeki cesetleriyle karşılaştı. Sarı ve Arslan'ın cenazeleri, Besni Devlet Hastanesi’ndeki otopsi işlemlerinin ardından Mustafa Baba Camisi'nde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. OTELDE YAKALANDI Haberin DevamıPsikolojik sorunları olduğu öğrenilen Ahmet Sarı'nın, olayın ardından motosikletle Gölbaşı ilçesine giderek bir otele yerleştiği tespit edildi. Polis, otele düzenlediği operasyonla şüpheliyi yakaladı. Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan Ahmet Sarı, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Gözden KaçmasınEuro verip dolar almak istemişti! İstanbul'da Yunanistan uyruklu kadına 'Lübnanlı Murat' tuzağıHaberi görüntüleEŞİNDEN TADİLAT İÇİN YARDIM İSTEMİŞ Cinayet şüphelisi Ahmet Sarı'nın emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde olay günü eşi Selvi’den evlerinin tadilatı için yardım istediğini, ancak eşinin kendisine yardım etmeyip işe gittiğini ifade etti. Eşi eve dönünce aralarında tartışma çıktığını belirten Ahmet Sarı, “Bu sırada eşim bağırınca Muharrem Arslan eve geldi. Kapıyı açıp açmadığımı hatırlamıyorum. Muharrem evdeyken 'sen benim kocam değilsin, namussuzsun''' dedi. 'KAÇ EL ATEŞ ETTİM BİLMİYORUM' Eşinin kendisine sarf ettiği sözler üzerine sinirlendiğini belirten Ahmet Sarı, “Ben kapının girişine göre odanın yaklaşık iki üç adım içerisindeyim. Eşimin benim üzerime doğru gelmesiyle başladı. Yakamı tuttu. Muharrem bize doğru yaklaşarak 'ayıp sen ne yapıyorsun bırak' dedi. Daha sonra ben de kendime hakim olamayıp ahırdan aldığım evin dış kısmına bıraktığım tabancayı aldım. Hatırlamadığım sayıda ateş ettim” diye konuştu. Sarı, çifte cinayetin ardından evden çıkıp motosikleti ile Gölbaşı ilçesine gittiğini ve burada bir çorbacıya girip çorba içtiğini, burada kaldığı otelde de yakalandığını söyledi.Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#Kadın Cinayeti#Cinayet#Adıyaman

69479ff9c419bff4f1a90c40.jpg

694797a9c419bff4f1a90bdb.jpg

69479ff7c419bff4f1a90c38.jpg

69479ff7c419bff4f1a90c36.jpg

69479ff8c419bff4f1a90c3a.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri