• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Eski eşinden şiddet gören Sena’nın korkusu: Kadın cinayeti olarak anılmak istemiyorum

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 30

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Eski eşinden şiddet gören Sena’nın korkusu: Kadın cinayeti olarak anılmak istemiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 30 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Eski eşinden şiddet gören Sena’nın korkusu: Kadın cinayeti olarak anılmak istemiyorum
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
IFGT Süper Moderatör

İtibar:

Salih BÜYÜKSAMANCI / DHAOluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2025 07:001 yıl önce Fatih Çiftçi’den boşanan Sena Ceran, uzaklaştırma kararına rağmen eski eşi tarafından defalarca darp edildi. 10 ay hapis cezasına çarptırılan Çiftçi tutuklanırken; 1 çocuk annesi Ceran, “Adalet istiyorum. Kadın cinayeti olarak anılmak istemiyorum” dedi.
Haberin DevamıKONYA’da eşi Fatih Çiftçi’den (28) yaklaşık 1 yıl önce uyuşturucu kullandığı iddiasıyla boşanan 1 çocuk annesi Sena Ceran (25), eski eşinin kendisini tehdit etmesi nedeniyle uzaklaştırma kararı aldırdı. Uzaklaştırma sürecinde Ceran’ı darbeden Çiftçi hakkında uzaklaştırma kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle ‘hürriyeti yoksun kılma’ suçundan dava açıldı. Bu süre zarfında eski eşini ve ailesini tehdit etmeye devam eden Çiftçi için Ceran’ın ağabeyi ve kardeşi şikâyetçi oldu. Bunun üzerine Çiftçi’nin, Ceran’a karşı tehditleri çoğaldı. 18 Mayıs’ta da Çiftçi, Ceran’ın çalıştığı markete gidip eski eşini zorla dışarı çıkararak tekme ve yumrukla darbetti. Ceran, çevredekiler tarafından kurtarıldı. Ceran, hastanedeki tedavisinin ardından yeniden şikâyetçi oldu. Bunun üzerine Çiftçi, gözaltına alındı. 3 gün sonra da Çiftçi hakkında açılan dava karara bağlandı. Çiftçi ‘hürriyeti yoksun kılma’ suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırılarak tutuklandı.‘TEDAVİ EDİLSİN’Haberin DevamıSena Ceran, “Ölmek istemiyorum. Adalet istiyorum. Benim bir evladım var, kadın cinayeti olarak anılmak istemiyorum. Karşıdaki şahsın tedavi edilmesini istiyorum. Benim gözümün morluğu, vücudumdaki morluklar geçecek ama ruhsal bir şekilde fazla incindim. Kendi hayatıma normal bir şekilde devam etmek istiyorum. Ailesi bile ona karşı uzaklaştırma aldı” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:#Fatih Çiftçi#Sena Ceran#Konya

683225493e0daf2b5359cd73.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri
Üst Alt