• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Esra Dermancıoğlu: Bütün ünlülere mesaj atıyorum

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Esra Dermancıoğlu: Bütün ünlülere mesaj atıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 61 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Esra Dermancıoğlu: Bütün ünlülere mesaj atıyorum
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oyuncu Esra Dermancıoğlu, Instagram üzerinden dünyaca ünlü isimlere mesaj attığını söyledi: “Umarım bir gün yollarımız kesişir cümlesini muhakkak koyarım mesajlarıma.”
Haberin DevamıOYUNCU Esra Dermancıoğlu, Saba Tümer’in YouTube programında ilginç bir itirafta bulundu. Dermancıoğlu, dünyaca ünlü yıldızlara Instagram üzerinden mesajlar gönderdiğini söyledi.Yakışıklılığıyla ünlü aktör Brad Pitt’i beğenmediğini dile getiren oyuncu, “Brad Pitt’i hiç beğenmiyorum biliyor musun? Benim için Tom Hardy daha yakışıklı. Onun için birçok şeyi feda ederim” dedi.Dermancıoğlu, Saba Tümer’in “Bağlantı kurarsın sen, yapımcılar aracılığıyla” sözleri üzerine de şöyle konuştu:“Tom Hardy ile ben, neden olmasın? Bana bunlar hiç hayal gelmiyor. Ama Tom Hardy’ye nasıl ulaşacağım? Ben Instagram’dan bütün ünlülere yazıyorum, Türkler dışında tabii. Mesela Juliette Binoche’a, Martin Scorsese’ye. Fransızca, İtalyanca biliyorum. Her dilde ‘Ben Esra Dermancıoğlu, Türkiye’den bir oyuncuyum’ diye yazıyorum onlara. ‘Umarım bir gün yollarımız kesişir’ cümlesini de muhakkak koyarım mesajlarıma. Bu arada herkese yazmıyorum, beğendiklerime yazıyorum. Gavras’a (Romain Gavras) da yazdım mesela, ‘Athena’ filmini çeken adam.”

YAKIŞIKLI ŞEFLERE YAZIYORUM
OYUNCU, “Hiç cevap veren oldu mu?” sorusu üzerine de “Bir-iki kişi oldu. ‘Menajerimi Ara’ dizisinin Fransız versiyonundan bir oyuncuya yazdım. Cevap verdi, mesajlaştık. Onun dışında şeflere yazıyorum, yakışıklı olanlara. Kalp yolluyorum, öpücük yolluyorlar. Birtakım böyle oyunlarım var ayıptır söylemesi” dedi.Haberin DevamıEsmer seviyorum Esra Dermancıoğlu programda esmer erkekleri beğendiğini de söyledi: “Tuhaf bir şekilde esmerleri seviyorum. Ben çok beyazım, esmer bir adamın yanında kendimi daha farklı hissediyorum. Esmer şef olur, esmer yönetmen olur. Çekik gözlüleri de severim. Kendime benzeyen erkekleri beğeniyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Esra Dermancıoğlu#Oyuncu#İnstagram

665eb615f67e4b552205342e.jpg