• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Fatih Tekke: 'Futbol oynamak istiyorsanız bekleyeceğiz!'

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Fatih Tekke: 'Futbol oynamak istiyorsanız bekleyeceğiz!' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Fatih Tekke: 'Futbol oynamak istiyorsanız bekleyeceğiz!'
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2025 18:46Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, 1-1 berabere kaldıkları Göztepe mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu.
Haberin DevamıTrendyol Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor, sahasında karşı karşıya geldiği Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin ardından bordo-mavililerde teknik direktör Fatih Tekke, karşılaşmayı değerlendirdi.İşte Fatih Tekke'nin açıklamaları;"TRABZONSPOR İÇİN İYİ DEĞİL""Bence alınan puan gayet iyi ama Trabzonspor için iyi değil. 10-15 günde 10 antrenman olsun çocukların isteği, tekrarlarımızın karşılığı..."Gözden KaçmasınMauro Icardi'den derbi mesajı: 'Haydi Galatasaray!'Haberi görüntüle"AÇIKLAYAMADIĞIMIZ SEBEPLERDEN DOLAYI OYUNUMUZ DÜŞTÜ""Müthiş bir gol attık. Takımın fiziksel durumu istediğimiz oyuna uygunluğu tartışılır. Özellikle belli dakikadan sonra sadece sahadan değil ambiyanstan dolayı düştüğü oldu. Totalde memnun değilim ama oyuncuların isteği... İlk yarıda iyi yaptığımız işler yaptı. İkinci yarı nedenini bildiğimiz ama şu an açıklamadığımız sebeplerden dolayı oyunumuz düştü. Oynadığımız rakibimiz de direkt hücumları olan bir takım. Bana göre daha iyi geçişler yapabilirlerdi. Bugün Serdar'la Okay daha iyi olabilirdi."Haberin Devamı"BU TRABZONSPOR'A YAPACAĞIMIZ EN DEĞERLİ ŞEY OLACAK""20 yıl sonra evime döndüm. Daha farklı bir şey bekliyordum olumlu anlamda. Ben burayı biliyorum, burası benim şehrim. Attığımız gol kolay bir şey değil. Oyuncu değişikliği, hatalar, eleştirilerin hepsini bana yapsınlar. Futbol oynamak istiyorsanız bekleyeceğiz. Tekrarlayıp tekrarlayıp devam edeceğiz. Bu Trabzonspor'a yapacağımız en değerli şey olacak."
Haberle ilgili daha fazlası:#Trabzonspor#Fatih Tekke#Göztepe

67e8159d6f37df6d44c0d8f1.jpg

Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2025 18:46Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, 1-1 berabere kaldıkları Göztepe mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu.
Haberin DevamıTrendyol Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor, sahasında karşı karşıya geldiği Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin ardından bordo-mavililerde teknik direktör Fatih Tekke, karşılaşmayı değerlendirdi.İşte Fatih Tekke'nin açıklamaları;"TRABZONSPOR İÇİN İYİ DEĞİL""Bence alınan puan gayet iyi ama Trabzonspor için iyi değil. 10-15 günde 10 antrenman olsun çocukların isteği, tekrarlarımızın karşılığı..."Gözden KaçmasınMauro Icardi'den derbi mesajı: 'Haydi Galatasaray!'Haberi görüntüle"AÇIKLAYAMADIĞIMIZ SEBEPLERDEN DOLAYI OYUNUMUZ DÜŞTÜ""Müthiş bir gol attık. Takımın fiziksel durumu istediğimiz oyuna uygunluğu tartışılır. Özellikle belli dakikadan sonra sadece sahadan değil ambiyanstan dolayı düştüğü oldu. Totalde memnun değilim ama oyuncuların isteği... İlk yarıda iyi yaptığımız işler yaptı. İkinci yarı nedenini bildiğimiz ama şu an açıklamadığımız sebeplerden dolayı oyunumuz düştü. Oynadığımız rakibimiz de direkt hücumları olan bir takım. Bana göre daha iyi geçişler yapabilirlerdi. Bugün Serdar'la Okay daha iyi olabilirdi."Haberin Devamı"BU TRABZONSPOR'A YAPACAĞIMIZ EN DEĞERLİ ŞEY OLACAK""20 yıl sonra evime döndüm. Daha farklı bir şey bekliyordum olumlu anlamda. Ben burayı biliyorum, burası benim şehrim. Attığımız gol kolay bir şey değil. Oyuncu değişikliği, hatalar, eleştirilerin hepsini bana yapsınlar. Futbol oynamak istiyorsanız bekleyeceğiz. Tekrarlayıp tekrarlayıp devam edeceğiz. Bu Trabzonspor'a yapacağımız en değerli şey olacak."
Haberle ilgili daha fazlası:#Trabzonspor#Fatih Tekke#Göztepe

67e812376f37df6d44c0d8de.jpg