• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım'ın gözleri doldu

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım'ın gözleri doldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 49 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım'ın gözleri doldu
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye

İtibar:

Fenerbahçe'ye başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım', basın toplantısı sırasında duygusal anlar yaşadı. Yıldırım'ın gözlerinin dolduğu görüldü.
Haberin DevamıFenerbahçe'de başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, Fenerbahçeliliği ile ilgili konuşurken duygusal anlar yaşadı.'Ben Fenerbahçeliyim. Siz de Fenerbahçelisiniz...' dediği sırada gözleri dolan Aziz Yıldırım, yutkunduktan sonra 'Bunlar anlamıyorlar...' dedi.Gözden KaçmasınFenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a Mourinho teklifi! 'Adaylığa mecbur kaldım! 3 yıl için geliyorum...'Haberi görüntüleGözden KaçmasınRAMS Park'ta 15. derbi! Önceki maçlarda üstün olan taraf...Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Aziz Yıldırım#Ali Koç

66449bb92a21d8f8446ac6e7.jpg

Fenerbahçe'ye başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım', basın toplantısı sırasında duygusal anlar yaşadı. Yıldırım'ın gözlerinin dolduğu görüldü.
Haberin DevamıFenerbahçe'de başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, Fenerbahçeliliği ile ilgili konuşurken duygusal anlar yaşadı.'Ben Fenerbahçeliyim. Siz de Fenerbahçelisiniz...' dediği sırada gözleri dolan Aziz Yıldırım, yutkunduktan sonra 'Bunlar anlamıyorlar...' dedi.Gözden KaçmasınFenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a Mourinho teklifi! 'Adaylığa mecbur kaldım! 3 yıl için geliyorum...'Haberi görüntüleGözden KaçmasınRAMS Park'ta 15. derbi! Önceki maçlarda üstün olan taraf...Haberi görüntüle

66448e05f33660448e0c82fb.jpg

66445fd62a21d8f8446ac570.jpg

Geri
Üst Alt