• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Fenerbahçe seçim kararı aldı! Kongre tarihi belli oldu

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Fenerbahçe seçim kararı aldı! Kongre tarihi belli oldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 24 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Fenerbahçe seçim kararı aldı! Kongre tarihi belli oldu
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2025 15:31Fenerbahçe'de beklenen sonuçların alınamamasının ardından Başkan Ali Koç ve yönetime tepkiler yükselirken kongre üyeleri olağanüstü genel kurul için imza kampanyası başlatmıştı. Sarı-lacivertli yönetim olağanüstü seçimli genel kurul için kararını verdi.
Haberin DevamıFenerbahçe'de kongre üyeleri olağanüstü genel kurul için imza toplamaya devam ederken sarı-lacivertli kulüpte sıcak bir gelişme yaşandı.BUGÜNKÜ TOPLANTIDAN SEÇİM KARARI ÇIKTIFenerbahçe Yönetim Kurulu bugün yapılan toplantıda olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldı. Gözden KaçmasınMert Hakan Yandaş taburcu oldu!Haberi görüntüleBAŞKAN ALİ KOÇ YENİDEN ADAY OLMAYI DÜŞÜNÜYORSarı-Lacivertlilerde kongrenin Eylül ayında yapılması planlanırken Başkan Ali Koç'un yeniden aday olacağı belirtildi. KULÜPTEN RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYORKongre kararıyla ilgili resmi açıklamanın kulüp tarafından kısa süre içinde yapılması bekleniyor.
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Seçim#Ali Koç

682732373167b9a7e983c2d1.jpg

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2025 15:31Fenerbahçe'de beklenen sonuçların alınamamasının ardından Başkan Ali Koç ve yönetime tepkiler yükselirken kongre üyeleri olağanüstü genel kurul için imza kampanyası başlatmıştı. Sarı-lacivertli yönetim olağanüstü seçimli genel kurul için kararını verdi.
Haberin DevamıFenerbahçe'de kongre üyeleri olağanüstü genel kurul için imza toplamaya devam ederken sarı-lacivertli kulüpte sıcak bir gelişme yaşandı.BUGÜNKÜ TOPLANTIDAN SEÇİM KARARI ÇIKTIFenerbahçe Yönetim Kurulu bugün yapılan toplantıda olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldı. Gözden KaçmasınMert Hakan Yandaş taburcu oldu!Haberi görüntüleBAŞKAN ALİ KOÇ YENİDEN ADAY OLMAYI DÜŞÜNÜYORSarı-Lacivertlilerde kongrenin Eylül ayında yapılması planlanırken Başkan Ali Koç'un yeniden aday olacağı belirtildi. KULÜPTEN RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYORKongre kararıyla ilgili resmi açıklamanın kulüp tarafından kısa süre içinde yapılması bekleniyor.
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Seçim#Ali Koç

68271e847e6a57f4c453b2a9.jpg

Geri
Üst Alt