• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Fenerbahçe'de Ali Koç'un listesinde sürpriz isimler! Acun Ilıcalı...

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Fenerbahçe'de Ali Koç'un listesinde sürpriz isimler! Acun Ilıcalı... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 169 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Fenerbahçe'de Ali Koç'un listesinde sürpriz isimler! Acun Ilıcalı...
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Fenerbahçe'de yeniden başkan adayı olan Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu. Acun Ilıcalı ve Hulusi Belgü listede yer alırken Selahattin Baki listede yer almadı.
Haberin DevamıFenerbahçe'de Aziz Yıldırım ile başkanlık seçiminde yarışacak olan Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu. Acun Ilıcalı listede yer aldı.Ali Koç'un listesi şu şekilde:Erol Bilecik, Burak Kızılhan, Sertaç Komsuoğlu, Acun Ilıcalı, Ahmet Ketenci, Alper Alpoğlu, Cenk Öztanık, Eren Dişli, Ergun Özen, Esin Güray Argat, Fethi Pekin, Hakan Safi, Hamdi Akın, Hulusi Belgü, Hüseyin Bozkut, Kemal Danabaş, Mehmet Dereli, Nedim Keçeli, Özgür Özaktaç, Fırat Perahya, Selma Rodopman
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Ali Koç#Acun Ilıcalı

664f4387226c589c3c44be97.jpg

Fenerbahçe'de yeniden başkan adayı olan Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu. Acun Ilıcalı ve Hulusi Belgü listede yer alırken Selahattin Baki listede yer almadı.
Haberin DevamıFenerbahçe'de Aziz Yıldırım ile başkanlık seçiminde yarışacak olan Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu. Acun Ilıcalı listede yer aldı.Ali Koç'un listesi şu şekilde:Erol Bilecik, Burak Kızılhan, Sertaç Komsuoğlu, Acun Ilıcalı, Ahmet Ketenci, Alper Alpoğlu, Cenk Öztanık, Eren Dişli, Ergun Özen, Esin Güray Argat, Fethi Pekin, Hakan Safi, Hamdi Akın, Hulusi Belgü, Hüseyin Bozkut, Kemal Danabaş, Mehmet Dereli, Nedim Keçeli, Özgür Özaktaç, Fırat Perahya, Selma Rodopman
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Ali Koç#Acun Ilıcalı

664f439e226c589c3c44be99.jpg

Geri