• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal: Sorumluluk bana ait

• Konbuyu başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 60

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Fenerbahçe'de İsmail Kartal: Sorumluluk bana ait başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 60 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Fenerbahçe'de İsmail Kartal: Sorumluluk bana ait
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye

İtibar:

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Konyaspor ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından değerlendirmeler yaptı.
Haberin DevamıSüper Lig'de 35. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe deplasmanda Tümosan Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı.Sarı lacivertliler puanını 90 yapsa da lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştü ve şampiyonluk şansını zora soktu.Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal mücadeleyi değerlendirirken "Aslında maça çok da iyi başlamadık ama yine de ilk devre 2-3 pozisyon bulduk. İkinci yarı golü atıp maçı kazanmayı hedefliyorduk. Oyuncularım maçın başından sonuna kadar elinden gelen her şeyi yaptı. Sorumluluk bana ait. 7-8 tane çok net pozisyonlara girdik. Bunu beklemiyorduk. Yarışa devam ediyoruz. Matematiksel olarak şansımız devam ediyor. Ümit ile ilgili bir şey diyemem son maça kadar elimizden geleni yaptık." dedi.Gözden KaçmasınFenerbahçe'nin en büyük kabusu bir kez daha hortladı! En büyük rakibi olduHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#İsmail Kartal#Süper Lig

663930e85a395278a3b8fa41.jpg

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Konyaspor ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından değerlendirmeler yaptı.
Haberin DevamıSüper Lig'de 35. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe deplasmanda Tümosan Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı.Sarı lacivertliler puanını 90 yapsa da lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştü ve şampiyonluk şansını zora soktu.Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal mücadeleyi değerlendirirken "Aslında maça çok da iyi başlamadık ama yine de ilk devre 2-3 pozisyon bulduk. İkinci yarı golü atıp maçı kazanmayı hedefliyorduk. Oyuncularım maçın başından sonuna kadar elinden gelen her şeyi yaptı. Sorumluluk bana ait. 7-8 tane çok net pozisyonlara girdik. Bunu beklemiyorduk. Yarışa devam ediyoruz. Matematiksel olarak şansımız devam ediyor. Ümit ile ilgili bir şey diyemem son maça kadar elimizden geleni yaptık." dedi.Gözden KaçmasınFenerbahçe'nin en büyük kabusu bir kez daha hortladı! En büyük rakibi olduHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#İsmail Kartal#Süper Lig

66392b945a395278a3b8fa09.jpg

Geri
Üst Alt