• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Fenerbahçeli Fred: Mutlu olmak mümkün değil

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Fenerbahçeli Fred: Mutlu olmak mümkün değil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 72 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Fenerbahçeli Fred: Mutlu olmak mümkün değil
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Fenerbahçeli Fred ve Alexander Djiku, Sivasspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
Haberin DevamıTrendyol Süper Lig'in 33. haftasında Sivasspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de oyuncular Fred ve Alexander Djiku açıklamalar yaptı.Üzgün olduklarını beliren Brezilyalı orta saha oyuncusu, "Golü attıktan sonra kendi adıma çok mutluydum. Ben bir önliberoyum, çok gol atmıyorum. Sonuç böyle olunca mutlu olmak mümkün değil. Konuşmak zor. Önümüzde başka önemli maçlar da var. Bu maç çok önemliydi. 2 kez öne geçtik ama berabere bitti. Çok düşünmemiz gerek. Yeterince iyi değildik. Berabere kaldık. Neleri iyi yapmadığımızı düşünmeliyiz." dedi.Hayal kırıklığı yaşadıklarını söyleyen Djiku ise "Büyük bir hayal kırıklığı. 2 puan kaybettik. Bu kayıp bizi zirveden uzaklaştırdı. Golü de son dakikada yedik. Çok üzücü bir sonuç oldu." diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Fred#Alexander Djiku

6626c56b5a395278a3b8bcf0.jpg

Geri
Üst Alt