Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Futbolcu Yattara'yı yıkan olay! Banyo sırası kavgasında korkunç son: Arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Futbolcu Yattara'yı yıkan olay! Banyo sırası kavgasında korkunç son: Arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

Sedh

Elmas üye
Konu Sahibi
Dilara ŞAHİN - Harun ŞAHBAZOĞLU/İSTANBUL, (DHA) Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2024 15:57Beyoğlu'nda bir fabrikada çalışan Gineli Oumar Kante (34) ev arkadaşı T.İ.D tarafından banyo sırası kavgasında bıçaklanarak öldürüldü. Şüpheli T.İ.D gözaltına alınırken, amatör futbolcu da olan Kante'nin ölüm haberini alan eski futbolcu İbrahim Yattara Adli Tıp Kurumu'na geldi.
Haberin DevamıKasımpaşa'da fabrikada çalışan Gineli Oumar Kante (34) ve ev arkadaşı Gineli T.İ.D dün sabah saat 08.00 sıralarında işe gitmek üzere hazırlanıyorlardı. İddiaya göre, banyo sırasında anlaşamayan iki arkadaş tartışmaya başladı.O sırada T.İ.D, Oumar Kante'yi bıçaklayarak yaraladı. Yaralı halde hastaneye kaldırılan Kante, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kante'nin cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, arkadaşı olduğu öğrenilen eski futbolcu İbrahim Yattara, Adli Tıp Kurumu'na gelerek cenaze işlemlerinde yardımcı oldu. Şüpheli T.İ.D ise yakalanarak gözaltına alındı.'ÜZGÜNÜM'Haberin Devamıİbrahim Yattara, "Söylenecek bir şey yok ben üzülüyorum. Gerçekten fazla konuşmak istemiyorum. Çünkü ben Gineliyim. Bir Gineli, bir Gineli'nin hayatını alırsa bunu kabul etmem. O yüzden fazla konuşmak istemiyorum" dedi.'FABRİKADA ÇALIŞIYORDU'Öldürülen Omar Kanter’in arkadaşı, "Çok yakın bir arkadaşım Omar Kanter. Dün sabah işe giderken, ev arkadaşı ile tartıştı. Duşa girerken, ilk o banyo almayı istedi, diğeri ise kendisi istedi. Onun için kavga ettiler. Sonra adam içeri girdi, çantasını alıp işe giderken bıçak aldı öldürdü. Şimdi görmeye geldik. İstanbul’da bir fabrikada çalışıyordu. Çok üzüldük çünkü, gerçekten çok yakın arkadaşımızdı. Gine’den beri çok yakın arkadaştık. Cenaze belli değil, belki Türkiye’de olacak belki Gine’de olacak. Ailesiyle görüşüyoruz, karar verip bakacağız" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:#Yattara#Beyoğlu#Cinayet

673744bc2a5fb88459cd63d5.jpg

673744f42a5fb88459cd63e5.jpg

673744ec2a5fb88459cd63e3.jpg

673744eb2a5fb88459cd63dd.jpg

673744eb2a5fb88459cd63db.jpg

673744eb2a5fb88459cd63d9.jpg

673744eb2a5fb88459cd63d7.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri