Galatasaray'dan Süper Kupa kararı! Yönetimden prim hamlesi...

• Konbuyu başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 86

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Galatasaray'dan Süper Kupa kararı! Yönetimden prim hamlesi... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 86 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Galatasaray'dan Süper Kupa kararı! Yönetimden prim hamlesi...
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Hatayspor engelini aşan ve şampiyonluk yolunda bir adım daha atan Galatasaray'da gözler Süper Kupa'ya çevrildi. Teknik heyet özel hazırlanıyor, yönetim prim açıklıyor, Sarı-Kırmızılılar Süper Kupa'ya 90 dakika oynanacak gözüyle bakıyor.
Haberin DevamıGözlerin Süper Kupa'ya çevrildiği Galatasaray'da gündemden ve Fenerbahçe’nin aldığı kararlardan bağımsız tam bir konsantrasyon havası var. Teknik heyet, maç 90 dakika boyunca oynanacakmış gibi hazırlıklarını yapıyor.YÖNETİMDEN PRİM KARARIHatayspor karşısında tek golle kazanarak rakibiyle arasındaki farkı koruyan Galatasaray’da rota Süper Kupa’ya döndü. Şanlıurfa’da oynanacak olan müsabaka öncesi takımda büyük bir kenetlenme var.Fanatik'in haberine göre; Okan Buruk ve ekibi, oyuncularını bu karşılaşma 90 dakika boyunca oynanacakmış gibi hazırlıyor. Fenerbahçe’nin aldığı kararlardan ya da oluşan gündemden takımının etkilenmesini istemeyen Sarı-Kırmızılılar’da hatta yönetim normal bir Süper Kupa Finali gibi oyunculara prim açıklayacak.Herhangi bir eksiği bulunmayan ve müsabakanın hazırlıklarını tam kadro bir şekilde sürdüren Aslan’da Okan Buruk da dünkü idman öncesi oyuncularıyla yaptığı toplantıda ‘tam motivasyon’ vurgusunda bulundu.Haberin DevamıLige dair konsantrasyonun da ortaya çıkan gündemle dağılmamasını isteyen tecrübeli çalıştırıcının oynanmamasına kesin gözle bakılan Süper Kupa Finali’ne dair taktik çalışmalar dahi yaptırdığı bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Süper Kupa#Fenerbahçe

660fa1545052296d12fa77b9.jpg