• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Galatasaray'ın eski futbolcusu Luyindama'dan transfer itirafı: Tottenham ve Aston Villa...

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Galatasaray'ın eski futbolcusu Luyindama'dan transfer itirafı: Tottenham ve Aston Villa... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 48 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Galatasaray'ın eski futbolcusu Luyindama'dan transfer itirafı: Tottenham ve Aston Villa...
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Galatasaray'ın aralık ayında kontratını feshettiği Christian Luyindama transfer itirafında bulundu.
Haberin DevamıKariyeriyle ilgili açıklamalarda bulunan Demokratik Kongolu stoper "2019 yılında Tottenham ve Aston Villa'dan teklif almıştım. Kasım 2019'da Gambiya'ya karşı oynadıktan sonra transferi tamamlamak için İstanbul'a geri dönecektim, sakatlandım. Transfer gerçekleşmedi. Hayallerimi gerçekleştiremedim" diye konuştu.Galatasaray formasıyla toplam 79 maçta boy gösteren Luyindama şu anda kulüpsüz.
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Luyindama#Transfer

66202f3f7845cca118182641.jpg

Geri
Üst Alt