• 🔊 Sponsor - Bu alana reklam verebilirsiniz. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ 📌
  • 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder'den Jose Mourinho açıklaması!

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder'den Jose Mourinho açıklaması! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 45 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder'den Jose Mourinho açıklaması!
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Galatasaray'ın eski oyuncularından Wesley Sneijder, Jose Mourinho hakkında konuştu.
Haberin DevamıGalatasaray'ın Hollandalı eski yıldızı Wesley Sneijder, Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho hakkında açıklama yaptı.Sneijder, Jose Mourinho ile konuştuğunu söyledi ve tecrübeli teknik adamın Fenerbahçe'nin başına geçeceğini doğruladı.Di Marzio'ya açıklama yapan Sneijder, "Jose Mourinho'yla konuştum, bana Fenerbahçe'ye gideceğini doğruladı" dedi.Sneijder sözlerini, "Galatasaray'da oynadığım için maçlarına pek gidemem ama İstanbul'da yemek yiyebiliriz" ifadeleriyle tamamladı.Gözden KaçmasınBeşiktaş'ta Hüseyin Yücel'den Jose Mourinho açıklaması! Fenerbahçe ile anlaşınca...Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Sneijder#Mourinho#Fenerbahçe

6659e907b9189cb2495148b7.jpg

Galatasaray'ın eski oyuncularından Wesley Sneijder, Jose Mourinho hakkında konuştu.
Haberin DevamıGalatasaray'ın Hollandalı eski yıldızı Wesley Sneijder, Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho hakkında açıklama yaptı.Sneijder, Jose Mourinho ile konuştuğunu söyledi ve tecrübeli teknik adamın Fenerbahçe'nin başına geçeceğini doğruladı.Di Marzio'ya açıklama yapan Sneijder, "Jose Mourinho'yla konuştum, bana Fenerbahçe'ye gideceğini doğruladı" dedi.Sneijder sözlerini, "Galatasaray'da oynadığım için maçlarına pek gidemem ama İstanbul'da yemek yiyebiliriz" ifadeleriyle tamamladı.Gözden KaçmasınBeşiktaş'ta Hüseyin Yücel'den Jose Mourinho açıklaması! Fenerbahçe ile anlaşınca...Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Sneijder#Mourinho#Fenerbahçe

6659c9e3915f25a90a654d6b.jpg